Nyt fra Dragør Boldklub:

Opstarten fortsætter

Dragør Boldklubs førstehold (DB), der til dagligt spiller i serie 1, har allerede trukket sig sejrsrigt ud af to træningskampe efter vinterpausen. 

Holdet var på banen igen lørdag den 25. februar, imod Amager FF (AFF), og lørdag den 4. marts, imod Taarbæk IF (TIF) – hold fra henholdsvis serie 2 og serie 1.

DB–Amager FF 1–3

Kampen mod AFF blev spillet i en stærk og råkold blæst fra nord, som de få fremmødte tilskuere led under.

DB startede kampen bedst, og allerede efter de første fem min. havde Patrick Sandby haft to store chancer for scoringer – begge gik dog forbi mål. 

Efter 12 min. blev Mathias Rahbek sendt af sted med en god bold i venstre side. Rahbek tog et enkelt træk ind mod målfeltet og spillede Kasper Walker fri – men Walker afsluttede helt skævt forbi målet. 

Midt i første halvleg var det Marcus Alsig, der fik en stor mulighed for sin første scoring for førsteholdet. Chancen kom efter en frispilning fra Mathias Rahbek, der perfekt sendte bolden ind midt foran målfeltet. Marcus Alsig skulle »blot« sende bolden i mål, men afslutningen ramte den fremadstormende AFF-keeper.

Alsig tog revanche kort efter på et straffespark, som blev dømt for hånd på bolden. Og denne gang svigtede han ikke, idet han bragte DB foran 1–0.

AFF udlignede efter cirka 40 min., hvor DB’s forsvar helt klart svigtede. Bolden blev fra venstre side sendt ind i et næsten tomt straffesparksfelt. DB’s målmand, Frederik Mangor Felland, løb ud for at parere bolden, men han blev overlistet af en snu AFF-spiller, som prikkede bolden i mål. Hvor var overblikket her?

Anden halvleg tilhørte AFF. De overtog spillet og scorede efter 52 min. til 1–2 på et hjørnespark, som ikke blev forsvaret. 

10 min. efter blev det 1–3 efter et kontraangreb fra midten af banen og en effektiv afslutning, hvor DB i den grad blev overspillet. 

AFF scorede endnu en gang fem min. før tid, men målet blev annulleret, da en AFF-spiller begik frispark i målfeltet foran DB-målet.

Set fra sidelinjen burde DB have udnyttet de store chancer, de fik skabt i første halvleg. Men afslutningerne svigtede, og det skal der arbejdes videre på. 

AFF gav et godt indtryk med sejren.

Lukas Søgaard sætter en modstander af i kampen mod Tårbæk IF.
Lukas Søgaard sætter en modstander af i kampen mod Tårbæk IF.

DB–Tårbæk IF 2–1

DB’s næste modstander TIF, ligger på 3.-pladsen i serien 1 under DBU Sjælland. Det var altså en ligeværdig modstander til DB, som ligger på 4.-pladsen i serie 1 under DBU København.

DB startede kampen med pres på TIF, men fik ikke udbytte af de få chancer, spillet gav.

Det var i stedet for TIF, der kom på 0–1 efter 11 min., efter et højt pres på DB’s opspil. Bolden blev spillet ud i venstresiden, hvor et indlæg fra baglinjen resulterede i en direkte afslutning i mål.

Herfra havde TIF styr på resten af første halvleg. DB havde meget spil frem ad banen, men det var TIF, der dominerede.

DB overtog spillet i anden halvleg. De to DB-spillere Mathias Rahbek og Marcus Alsig blev skiftet ud til fordel for Kasper Walker og Jonathan Christensen.

DB satsede med et højt pres på TIF-forsvaret, og det var lige ved at give bonus efter 56 min. Et indlæg fra venstre side af Frederik Frost, som var dagens bedste DB-spiller, ramte Patrick Sandby inde foran målet, men Sandby afsluttede lige på TIF-målmanden!

Kort efter skiftede DB endnu en gang ud. Sebastian Matz blev erstattet af den nye, unge spiller Hector Uhl, der måske en fremtidesspiller på holdet. En afslutning på overliggeren, og en scoring til 2–1 kort før tid vidnede om, at Hector Uhl har potentiale til mere.

Inden Hector Uhl scorede sejrsmålet, var Kasper Walker på spil. Effektivt presspil mod TIF’s mål gav gevinst til Kasper Walker, der udlignede efter 85 min.

Desværre blev træningskampen skæmmet af fire gule kort til TIF, og både gult og rødt kort til DB’s Marcus Alsig.

HR

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk