Nyt fra Dragør Håndbold:

Håndboldklub foran lukning

Lukning er konsekvensen efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor den afgående bestyrelse forsøgte at finde nye medlemmer til at sikre klubbens overlevelse

Dragør Håndboldklub fejrede sidste år 50-års-jubilæum. Klubben har haft stigende tilslutning fra børn over de seneste år, hvor håndbold-feberen er stigende med succes for både herre- og damelandsholdene. Desværre kan klubben konstatere, at mens der er succes på banen, så er der ikke opbakning nok udenfor banens streger til at drifte klubben. Og dermed ser det ud til, at godt 100 børn i alderen fire til 13 år står uden klub til april.

Dragør Håndboldklub er drevet af frivillige kræfter i bestyrelsen såvel som trænere og holdledere.

Det har over de seneste år vist sig enormt svært at finde forældre og håndboldinteresserede til at holde klubben kørende. Nu er punktet nået, hvor ingen har meldt sig til at fortsætte med at drive klubben. Derfor ender Dragør Håndboldklub, som det ser ud nu, med at lukke efter 50 år, når sæsonen slutter i april.

En redningsplanke

Lukningen af Dragør Håndboldklub er trist på mange måder. Mest af alt for de godt 100 dragørbørn, der elsker sporten og fællesskabet i klubben. Men også for håndbolden på Amager, der også oplever en opblomstring hos andre klubber.

En af disse klubber er Tårnby Håndbold Klub, der har tilbudt at hjælpe til med at redde Dragør Håndboldklub, hvis der findes ny bestyrelse.

Sammen med den nye bestyrelse vil Tårnby Håndbold Klub finde måder at samarbejde på, så der holdes liv i håndbolden i Dragør lokalt. Hvis der altså kan findes en bestyrelse i Dragør Håndboldklub at samarbejde med om håndboldens udvikling i byen og på Amager.

Bestyrelse søges

Der afholdes ordinær generalforsamling i Dragør Håndboldklub torsdag den 4. april kl. 19 i Hollænderhallens mødelokaler.

Den afgående bestyrelse opfordrer alle, der er interesseret i at redde Dragør Håndboldklub, til at møde op og meget gerne melde sig som potentielle emner til bestyrelsen.

Hvis man har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om Dragør Håndboldklub, kan man skrive til afgående bestyrelsesformand Thomas Jensen på e-mail: tjj8000@hotmail.com

Dragør Håndboldklub risikerer lukning efter mere end 50 år. På billedet her ses et af holdene til kamp i Olofström i Sverige i 1997. Foto: Historisk Arkiv Dragør.
Dragør Håndboldklub risikerer lukning efter mere end 50 år. På billedet her ses et af holdene til kamp i Olofström i Sverige i 1997. Foto: Historisk Arkiv Dragør.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk