Kim Have og Jacob Holmegaard i kampen mod Sundby BK.
Nyt fra Dragør Boldklub:

Optakt til serie 1

Dragør Boldklub har som optakt til serie 1 spillet to træningskampe

Dragør Boldklubs førstehold (DB) har allerede været i kamp flere gange efter sommerferien. Første kamp var i pokalturneringen, hvor det blev til nederlag til Ballerup-Skovlunde
Fodbold – og i sidste uge som et sidste udkald inden turneringsstart, som efter sidste sæsons nedrykning foregår i serie 1, spillede DB som optakt hertil to træningskampe.

Dragør BK–Sundby BK 0–1

Torsdag den 11. august var sidste sæsons modstandere fra købenshavnsserien, Sundby BK (SKB), forbi DB’s veltrimmede træningsanlæg ved Hollænderhallen.

DB startede kampen godt. De lagde ud med god boldomgang og pressede SBK. Men efter syv min. fik SBK spillet sig igennem DB-forsvaret og bragt sig foran 0–1.

DB spillede alligevel stort set lige op med SBK det meste af første halvleg.

2. halvleg startede med SKK-offensiv mod DB-målet.

To hjørnespark blev fremtvunget inden for de første fem minutter, men SBK-spillerne kunne ikke udnytte de chancer, de fik tilspillet sig. DB’s forsvar var solidt – og i målet stod Frederik Felland nok sin bedste kamp for DB.

Det sidste kvarter af kampen var DB’s. De skabte fint spil frem ad banen – og kun afslutningerne manglede.

Skal enkelte spillere fremhæves, må det være Frederik Felland, Jacob Holmegaard og Kim Have. Der er dog så mange talenter på DB-holdet, som står klar til at springe ud.

Dragør BK–Skovshoved IF 0–3

Fredag den 12. august blev den anden træningskamp på kun to dage spillet mod Skovshoved IF (SIF), der også spiller i københavnsserien. Og to kampe på to dage var hård kost for det nye DB-mandskab, som dog ikke piver over den sammenpressede opstart.

DB havde ny målmand mellem stængerne. Carl Ernstsen, der er hentet fra A27-projektet, er en ny, ung talentfuld målmand, som der allerede nu kan gardere for Mads Glæsner og Frederik Felland.

Igen startede DB godt og fik overtal i det fremadrettet spil.

SIF fik efter den gode DB-start et lille overtag. Efter 31 min. bragte de sig foran 0–1 efter et længerevarende pres på DB-målet. SIF-afslutningen ramte stolpen, og riposten blev sikkert sat i mål.

Få minutter efter blev Kasper Walker sendt af sted mod baglinjen, men der var ingen medspillere foran SIF-målet til at tage i mod indlægget.

SIF kom to min. før pausen foran 0–2 efter et fladt langskud fra kanten af feltet.

Fra starten af anden halvleg var det SIF, der havde det meste af spillet. Træt-heden hos de DB-spillere, som havde været på banen i træningskampen dagen forinden, begyndte at melde sig.

Efter 75 min. gav dommeren straffe til SIF for et benspænd i DB-feltet. Det blev sikkert omsat til en 0–3-føring.

Målmand Frederik Felland er blandt banens bedste mod Sundby BK. Til venstre er det Andreas Steffensen.

Næste kamp spilles på hjemmebane mod NB
tirsdag den 23. august kl. 19.00

Kasper Walker var igen i fokus efter SIF-målet. Han blev hurtigt sendt af sted, men hans afslutning sad direkte på SIF-målmanden

Kampene afgøres i felterne

Man skal nok ikke ligge for meget i resultaterne i denne sæsonopstart. Holdet har nemlig haft meget kort tid til at forberede sig til den nye sæson. Derudover skal man huske, at pokalturnerings første runde ligger på et tidspunkt, hvor de fleste seriehold dårligt er begyndt på opstarten efter sommerferien.

»Vi spiller en fin kamp mod Skovshoved, hvor vi har lige så mange chancer som dem. Vi taber 0–3, og det viser igen, at kampene afgøres i felterne,« lyder det efter kampen fra trænerteamet, Janus Krüger og Kim Damkær, der begge er fortrøstningsfulde efter de to nederlag i træningskampene.

»Vi har en fin struktur på banen og viser, at vi godt kan spille os ud af presset og skabe masser af chancer. Der er masser af gode ting, som vi kan tage med videre i vores planer og udvikling af spilkonceptet,« konstaterer de.