Nyt fra Dragør Boldklub:

RIK–DB 5–3

Lørdag den 24. oktober gik turen igen til Bornhom, hvor modstanderen denne gang var Rønne Ik (RIK). RIK ligger i den tunge ende af københavnsserien, og før DB-kampen havde de kun én sejr i ni kampe og en målscorer på 5–27. Så det lå måske lidt i luften, at DB let ville kunne hive de tre point med hjem til Dragør. Sådan gik det dog ikke!

Rønne kom foran 1–0 efter 12 min., hvorefter DB i 15. minut fik tildelt et straffespark. Det scorede Kristoffer Enoch på og udlignede til 1–1.

Men så tog RIK fat og scorede til 2–1 efter 24 min., til 3–1 efter 34 min. og igen til 4–1 blot fire minutter senere. DB’s Kim Have reducerede til 4–2 i det 45. minut. Man må sige, at første halvleg i særdeleshed var en målrig afære.

Omvendt var det i anden halvleg – den blev en noget målfattig omgang i forhold til første.

DB’s Jamie Carter løb ind i et gult kort blot fem minutter inde i anden halvleg. RIK fik også gult kort minuttet efter, så stod begge hold lige på den konto.

DB reducerede til 4–3 efter 57 minutter på mål af Ole Jensen. Men blot et minut efter den scoring var det Jacob Holmsgaards tur til at tage plads på bænken, idet også han blev præsenteret for et gult kort. De første ti minutter af anden halvleg bestod af mere dramatik, end af mål.

Man skulle helt frem til det 87. minut, før RIK sluttede målfesten med en scoring i til 5–3 og tog de tre point, som DB havde håbet på at få, med hjem.

Resultatet betyder, at DB rykkede ned og nu ligger på tredjepladsen.