Philip Helgstrand arrangerer igen i år Dragør Havnefest. Foto: Hans Jacob Sørensen.
Philip Helgstrand arrangerer igen i år Dragør Havnefest. Foto: Hans Jacob Sørensen.

Så er der atter havnefest i Dragør

Der er grund til at glæde sig til den kommende weekend, hvor Dragør Havnefest igen indtager havnen med god musik og livsglæde

Af Birgit Buddegård

Philip Helgstrand, der er arrangør af Dragør Havnefest, ser forbløffende afslappet ud, da Dragør Nyt møder ham ugen før, startskuddet til årets havnefest går. 

Men tag ikke fejl, det kræver overblik og stort arbejde at stable den traditionsrige havnefest på benene – men han glæder sig og fortæller, at mange i den sidste tid har spurgt, hvornår havnefesten finder sted. 

Philip Helgstrand fortæller, at sponsorerne i store træk er de samme som de sidste mange år – de er meget positive, konstaterer han.

Også som vanligt hjælper fastelavnsforeningen, familie og venner med afviklingen af festen.

Fest for alle

Havnefesten er for alle, siger Philip Helgstrand – børn, unge og voksne – alle aldre nyder musikken på havnen, hvor man også kan få lidt godt til ganen.

Der vil være foodtrucks – alle lokale – Dragør Strandhotel leverer selv til barerne, og ligeledes vil en lokal vinforretning også være at finde på havnen.

Allerede fredag åbner der et tivoli med festlige forlystelser, mens det første band går på scenen lørdag kl. 12. Musikken spiller lørdag frem til kl. 24, og søndag er der gang i den på scenen fra kl. 11 til 18.

Noget nyt

Underholdningen på musikfestens scene styres denne gang af konferencier Flemming Jay, der også giver den som dj undervejs. Og festens musikprogram er i år en skøn blanding af gamle kendinge og nye indslag.

Således indledes de musikalske oplevelser lørdag af Rene og værsgo – i form af duoen René Richardt og John Kofoed – som for første gang giver deres forrygende Gasolin-show på Dragør Havnefest.

Herefter går det slag i slag lørdag med velkendte navne som Rasmus Nøhr, Moonjam og Hvide Løgne, der lover at afslutte aftenen med et brag.

Søndag bliver der blandt andet mulighed for at synge med på John Mogensens sange, når John Mogensen Tribute spiller op, og senere afsluttes festen af Abbatizers, der optræder for første gang ved Dragør Havnefest – og som helt sikkert vil få sat gang i både stemmebånd og dansefødder, når de giver den gas med det svenske superbands forrygende festmusik

Husk at købe festtegn til støtte for musikken, lyder opfordringen fra Philip Helgstrand, der afslutningsvis beder vejrguderne om godt vejr – eller om i det mindste at holde regnen væk.

Og det ser i skrivende stund ud til, at bønnen bliver hørt –  p.t. lover vejrudsigterne sol, tørt og 21–22 grader.

Se også annonce i ugens avis på side 11.

Brian Arnold er sammen med de andre musikere i »John Mogensen Tribute« klar til at gå på scenen til Dragør Havnefest.
Brian Arnold er sammen med de andre musikere i »John Mogensen Tribute« klar til at gå på scenen til Dragør Havnefest.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk