Patrick Knudsens scoring på straffespark.
Nyt fra Dragør Boldklub:

Sejr i træningskamp

Dragør BK–BK Friheden 4–0

Dragør Boldklubs (DB) førstehold spillede lørdag 30. juli træningskamp mod BK Friheden (BKF) som opvarmning til pokalbraget mod Ballerup-Skovlunde Fodbold i morgen, torsdag den 4. august. DB er nemlig blandt de sidste 92 klubber, som har kvalificeret sig til første runde af DBU Sydbank Pokalturneringen.

De to hold havde aftalt en træningskamp på 3 x 30 min. – og på den overophedede kunstgræsbane blev det en hård omgang for spillerne, som måtte drikke rigeligt med vand.

DB’s »nye hold« satte sig på kampen fra første fløjt og pressede BKF helt tilbage i eget målfelt. Og derfor havde DB-målmanden Frederik Felland ikke mange boldberøringer i løbet af kampen.

DB kom foran på mål af Jacob Heinsøe 11 min. inde i første halvleg. Og denne stilling holdt helt hen til 3. »halvleg«.

Spillet i alle tre perioder foregik på DB’s præmisser. BKF havde stor set ingen afslutninger på DB-målet. Dog var BKF en enkelt gang i første »halvleg« tæt på, da Frederik Felland fejlbedømte en lang bold. DB-keeperen angreb en bold og kom helt ud af feltet, men forsvaret fik ryddet op, og Felland var fredet.

DB sad solidt på 2. og 3. »halvleg«. BKF fik ændret lidt på deres spil til 2. »halvleg«, men det hjalp ikke meget. DB kørte på, men sigtekornet skulle lige indstilles efter den lange sommerferie, men det skulle nok komme, for holdet har masser af talenter, som kan afslutte.

3. halvleg var knap fem min. gammel, da Patrick Knudsen fik øget til 2–0.

Fem min. senere fik DB tildelt et straffespark – angiveligt for hånd på bolden. Den dom var BKF-spillerne ikke tilfreds med.

Patrick Knudsen tog sparket og bragte DB på 3–0.

I kampens sidste min. fik Tobias Damkær scoret til 4–0 med en elegant hælfinte, som blev kampens detalje.

HR

Kasper Walker forsøger sig i en nærkamp med en »rugby­tackling«, som ikke blev godkendt af kampens dommer.