Elsebeth Hytten fremviser et af malerierne, mens Linda Hargreave i baggrunden gør overvejelser over placeringerne. Foto: Hans Jacob Sørensen.
Elsebeth Hytten fremviser et af malerierne, mens Linda Hargreave i baggrunden gør overvejelser over placeringerne. Foto: Hans Jacob Sørensen.

Udstilling i den gamle værftsbygning

I den næste uges tid danner den gamle værftsbygning på Dragør Havn rammen om en maleriudstilling af Linda Hargreaves værker

Af Birgit Buddegård

Linda Hargreave, der er kendt fra Café Hjerteblomst på Strandlinien, har malet i 30 år. Hun har gået på Billedskolen, der er en udstikker af Akademiet, men har ikke tidligere udstillet i Dragør.

Sammen med veninden, Elsebeth Hytten, der selv tidligere har drevet galleri i København, går hun mandag eftermiddag og hænger billeder op. De to veninder gør sig umage for at finde den rette placering til hvert billede og tjekker, hvad der ser godt ud på hvilken væg.

Motiverne i malerierne er blomster og kvinder, mens nogle få af malerier er nonfigurative i fine afstemte farver.

Den gamle værftsbygnings rå atmosfære danner en effektfuld ramme om malerierne, og Linda Hargreave og Elsebeth Hytten bestræber sig på at skabe en smuk og stemningsfuld udstilling.

Linda Hargreave fortæller, de vil sætte træer ind – og at de ved ferniseringen i morgen, torsdag den 18. august kl. 16–20, vil servere lidt godt til ganen – lidt »hapser«, som hun siger – og hertil drikkevarer.

Udstillingen varer til den 21. august – alle dage kl. 12–20.

Foto: Hans Jacob Sørensen.
Foto: Hans Jacob Sørensen.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk