Vind billetter til Amager Revyen med Dragør Nyt

Torsdag den 25. april kl. 20 har Amager Revyen premiere på årets forestilling »Alle før en!« på Strandlodsvej 7, 2300 København S

I denne femte sæson af Amager Revyen forsøger holdet bag revyen at finde ind til fællesskabet mellem mennesker igen. Med inspiration i det gamle slagord »én for alle, alle for én« har de med et lille twist valgt at kalde årets revy for »Alle før én!«. Det har de, fordi de synes, at verden lige nu afspejler, at én kommer før alle … altså at egoet står over fælleskabet, og denne tendens vil de gerne analysere … og modarbejde. Selvfølgelig på en utroligt sjov og musikalsk måde.

Skuespillerholdet består igen i år af de fem skuespillere Dorte Munksgaard, Anders Anderskov, Mille Berg, Andreas Forné og Frida Sigurth. Årets forestilling bliver også et glædeligt gensyn med både kapelmester Morten Østergaard, der står for musikken, og Mikkel Reenberg, der i sin rolle som instruktør får alt til at gå op i en højere enhed.

Dragør Nyt giver i samarbejde med Amager Revyen sine læsere mulighed for at vinde billetter til årets revy.

 

Spørgsmål 1: Hvor mange skuespillere er der i årets revy?

  5
  3

Spørgsmål 2: Hvad hedder årets revy?

  Alle har en
  Alle før én!

 

Send send svarene til redaktion@dragoer-nyt.dk mærket »Revy-konkurrence« senest søndag den 7. april – og deltag i lodtrækningen om 4 gavekort a 2 billetter til revyen.

Husk at anføre navn og telefonnummer!

 

Vinderne får direkte besked på e-mail og/eller telefon – og bliver desuden offentliggjort i avisen samt på dragoer-nyt.dk

Amagerrevyen

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk