Vi har modtaget:

Socialdemokratiske kandidater

Det er nu besluttet, hvem der stiller op for Socialdemokratiet i Dragør til kommunalvalget den 16. november

Tiden er ikke, som den har været. Corona har været over os i lang tid. Det har haft betydning for udarbejdelsen af kandidatlisten, men nu er vi i mål.

I november måned sidste år valgte vores medlemmer Nicolaj Bertel Riber som spidskandidat for Socialdemokratiet i Dragør ved det kommende kommunalvalg. Efter endnu en afstemning blandt medlemmerne kan vi nu orientere om de øvrige kandidaters rækkefølge på listen.

Kandidaterne er klar til at indgå i den politiske dialog i mødet med borgerne i Dragør.

Nicolaj Bertel Riber, 32 år. Cand.soc. i jura. Ansat i Magistrenes A-kasse. Bosiddende i Dragør hele sit liv. Medlem af kommunalbestyrelsen siden 2017. Formand for Social-, Sundheds- og Arbejds-markedsudvalget. Bor på Sydstranden.

Ole H. Hansen, 57 år. Ansat i Vej og Park i Dragør. Bosiddende i Dragør hele sit liv. Medlem af kommunalbestyrelsen af flere omgange siden 2014 – senest fra marts 2020. Næstformand i By-, Erhvervs- og Planudvalget. Bor på Sydstranden.

Undertegnede – Pia Voel – 67 år. Kommunaluddannet sagsbehandler og cand.jur. Tidligere ansat i den almene boligsektor siden 1980. Formand for Socialdemokratiet siden august 2020. Bosiddende i Dragør i mere end 30 år. Bor på Sydstranden.

Ole K. Svendsen, 72 år. Bosiddende i Dragør hele sit liv. Uddannet elektriker. Ansat i lufthavnen i mere end 30 år. Har siddet i kommunalbestyrelsen af flere omgange, senest i 2014. Ole er 1.-suppleant for Socialdemokratiet til kommunalbestyrelsen. Bor i St. Magleby.

Lisbeth Dam Larsen, 64 år. Uddannet bygningsingeniør og arkitekt. Bosiddende i Dragør sammenlagt mere end 35 år. Ansat som seniorprojektleder i boligorganisationen AAB. Medlem af kommunalbestyrelsen siden 2018. Formand for Børne-, Fritids- og Kulturudvalget. Bor i Dragør midt.

Rikke Marianne Karlsson, 71 år. Bosiddende i Dragør hele sit liv. Lektor i fagene dansk, idræt og psykologi og gymnasielærer gennem mere end 33 år. Var opstillet for Socialdemokratiet ved valget i 2017. Bor på Sydstranden.

Tim Meicker, 43 år. Uddannet erhvervsøkonom. Lektor og kursuskoordinator ved KEA-Copenhagen School of Design and Technology. Medlem af kredsbestyrelsen. Bosiddende i Dragør gennem seks år på Sydstranden. 

Poul Breyen, 70 år. Cand.scient.pol. Arbejder som rejseleder. Bosiddende i Dragør mere end 31 år. Aktiv i partiforeningen i mere end 30 år – heraf 14 år som formand. Desuden medlem af kredsbestyrelsen og regionsbestyrelsen. Bor i den nordlige del af »Vængekvarteret«.

Knud Rosing, 66 år. Luftfartsinspektør. Bosiddende i Dragør i mere end 40 år. Aktiv i partiforeningen i mere end 15 år. Ansat i lufthavnen gennem mange år. Bor i den nordlige del af »Vængekvarteret«.

Som det fremgår af kandidatlisten, er det heldigvis lykkedes at sammensætte et stærkt team. Der er nye og gamle ansigter på holdet, som også i valgkampen og fremover kan og vil supplere hinanden i det politiske arbejde for borgerne og for Dragør.

Du kan forvente, at du vil lære kandidaterne bedre at kende gennem indlæg i avisen og på de sociale medier. 

Kandidaterne vil blive præsenteret yderligere med vores politiske program, bl.a. om hvordan de i samarbejde og dialog med de øvrige politiske partier vil fremme socialdemokratiske værdier.

Med venlig hilsen
Pia Voel
Formand for Socialdemokratiet i Dragør

Nedrivning af Glistrupgård

Fra forfald og stridigheder til en ny begyndelse - Historien om Glistrupgårds omdannede skæbne. Læs mere

Historisk aftale sætter folkeskolen fri

Et bredt politisk samarbejde baner vejen for en skolereform, der giver lokal indflydelse og tilfredsstiller moderne uddannelsesbehov.

Vi har modtaget: Dagplejen – den skal vi værne om

Nicolaj Bertel Riber (A) – viceborgmester og kommunalbestyrelsens repræsentant i Dagplejens forældrebestyrelse har indsendt et debatindlæg om Dagplejen i...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk