Vi har modtaget:

Dragør i bunden

Man tager sig til hovedet. Kan det virkelig være rigtigt? TV2 Lorry den 25. oktober kunne fortælle, at en opgørelse fra FOA viser, at hvis man har et handicap, så afhænger mængden af den hjælp, man kan få, af hvilken kommune, man bor i. Opgørelsen ser på, hvor mange penge kommunerne bruger på hjælp til den enkelte udsatte borger.

Kigger man på fordelingen, ligger Dragør på sidstepladsen. Her bruges i gennemsnit 14.472 kr. pr. borger om måneden. Til sammenligning er Halsnæs den kommune i Lorrys sendeområde, der bruger flest penge – nemlig 41.009 kr.

Lolland har landets højeste udgift på 54.721 kr. om måneden – altså over 40.000 kr. mere om måneden pr. borger, end der bruges i Dragør.

Det er der nok flere handicappede i Dragør, der allerede har følelsen af vores kommune i flere år via »salami-metoden« gradvist har forringet forholdene for de handicappede. 

Det er under al kritik, og op til kommunalvalget kan det kan være interessant at få afdækket hvilke politiske partier, der sammen borgmesterpartiet Venstre er ansvarlige.

Med venlig hilsen
Steen Lund
Handicappet

Vi har modtaget: Den borgernære sundhed er vigtig

Erik Skovgaard Nielsen (V), kandidat til KV21 og formand for Venstre i Dragør, har indsendt et debatindlæg om sundhed....

Vi har modtaget: En holdbar kystsikring

Trine Søe (C), kandidat til KV21, har indsendt et debatindlæg om kystsikring. Læs mere

Vi har modtaget: Dragør er ikke til salg

Kim Dupont (V), kommunalbestyrelses­medlem, har indsendt et debatindlæg om Dragør Kommunes selvstændighed. Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk