Vi har modtaget – svar til Morten Dreyer:

En varm velkomst?

Under overskriften »Velkommen på banen« til den nye lokalliste Sydamagerlisten har Morten Dreyer bl.a. peget på, at det er et acceptabelt ønske, at Dragør »skal opsluges« af Tårnby – men at det er: »rent discount og mindste fællesnævner«. (Læs Morten Dreyers indlæg her, red.) 

Endvidere retter Morten Dreyer et helt urimeligt angreb på Svend Mathiasen, som med Amagerlisten – meget fremsynet – forsøgte at pege på de mange fordele, der ville være med en sammenlægning af Dragør og Tårnby kommuner. 

Jeg sad ikke på første parket dengang – men husker, hvordan en samlet kommunalbestyrelse forsøgte at blæse Svend Mathiasen af banen. Hvis en sammenlægning var blevet gennemført dengang, havde Dragørs borgere sparet mange penge. 

To valgperioder senere kan vi i Dragør se, hvordan det er gået. Vores kronjuveler er solgt og forsvundet i daglig drift. Trods salget er Dragørs borgere blevet yderligere gældsat. 

Jeg tror, at mange Dragørborgere ønsker, at denne deroute stopper. Derfor har vi brug for Sydamagerlisten.

En jordvold rundt om Dragør?

Nej, jeg har aldrig ønsket et fire meter højt jorddige rundt om Dragør. Tværtimod. Ullerupdiget står blot som et symbol på manglende samarbejde.

Jeg har flere gange i Dragør Nyt – sammen med ingeniør, Verner Fugl Stigsen, fra Søvang – peget på, at fremskudte diger på den naturlige revledannelse, der går fra Dragør Fort til Aflandshage, er både den smukkeste og mest intelligente løsning. Det kunne blive til Naturpark Sydamager. Til glæde for både naturen og menneskene. 

Senest har jeg fremført det i mit indlæg »Et tegn fra oven« (læs indlægget her, red.), hvor en hollandsk KLM-pilot meget symbolsk har foreviget den meget smukke revledannelse på Sydamagers kyst. 

Men ellers tak for velkomsten.

Med venlig hilsen
Flemming Blønd
Cand.jur.

Det kan snart være slut med at skulle kæmpe om de gode pladser til valgplakaterne. Arkivfoto: TorbenStender.

Sydamagerlisten vil forbyde valgplakater

Sydamagerlisten vil reducere visuel forurening og CO2-udslip ved at forbyde valgplakater i Dragør. Læs mere

Venstre sætter fokus på klima- og kystudfordringerne i Drag­ør. På tur rundt langs diget får (fra venstre) Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen, Linea Søgaard-Lidell, Morten Dahlin samt Helle Barth et indtryk af de skader, der er sket under de seneste storme.

Fokus på Dragørs kystudfordringer

Besøg fra minister og ordfører fra Venstre Læs mere

Det er nu blevet besluttet, at der skal etableres cykelbaner på Vestgrønningen. Arkivfoto: Thomas Mose.

Konservative i sjældent mindretal

Nu kommer der cykelbaner på Vestgrønningen. Flertallet sørger for nogle nye parkeringspladser, men ikke alle erstattes Læs...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk