Vi har modtaget:

Forkert og tarveligt indlæg

Allan Karlsson hænger i det seneste nummer af Dragør Nyt (læs Allan Karlssons indlæg her, red.) – og i øvrigt også på de sociale medier – Beboerforeningen for Dragør Gamle By og særligt formanden (undertegnede) ud for at være erhvervsfjendsk i forbindelse med udviklingen på Kongevejen. Men det er forkert; vi står for det modsatte. Vi har da også det bedste forhold til de erhvervsdrivende; vi undlader ingen lejlighed til at rose vores erhverv, støtter op om at købe lokalt og søger at påvirke kommunen til også at støtte.

Dette indlæg er ikke et forsøg på at komme i dialog med Allan Karlsson. Men et personligt angreb på mig som person, håber jeg, at også andre end jeg tager afstand fra. Det er ikke en form, der hører vores by og kommune til.

Dragør er så heldig, at vi med blandt andet Dragør Gamle By og Havn har et så enestående kulturmiljø, som de fleste værner om. Havde vi ikke det miljø, så ville Dragør ikke være et interessant sted at bo og besøge, og vi ville ikke have det udbud af restauranter, caféer og butikker, som vi har. 

De erhvervsdrivende og beboerne har fælles interesse – også i at bevare vores miljø.

Det er det, der er udgangspunktet for beboerforeningen og for mig selv, når vi involveres i Dragørs udvikling. 

Det er godt, at kommunalbestyrelsen har haft det samme udgangspunkt, blandt andet i forbindelse med vedtagelsen af planen for vilkår for udeservering i Dragør.

Med venlig hilsen
Hanne Bendtsen
Lodsstræde 4A


Vi har modtaget – svar til Hanne Bendtsen:

Kære Hanne 

Jeg er ikke tvivl om dit engagement for Dragørs erhvervsliv, men du mangler at forholde dig til nutiden. Det nytter ikke noget at fremsætte høringssvar til Dragør Kommune uden at have kontaktet de involverede parter – nemlig Kongevejens forretningsdrivende.

Forholdene for de forretningsdrivende på Kongevejen skal være tålelige, så vi undgår tomme forretningslokaler, som andre byer har udfordringer med. Vi skal værne om Kongevejens forretningsdrivende hele året rundt og nyde, hvad de gør for, at det skal være hyggeligt at handle og komme på besøg hos dem.

Der er ingen grund til yderligere kommentarer. De fremgår af mit indlæg fra sidste uges Dragør Nyt (læs Allan Karlssons indlæg fra sidste uge red.), som jeg for øvrigt har fået mange positive reaktioner for.

Fortsat god sommer, Hanne. 

Med venlig hilsen
Allan Karlsson 

Vi har modtaget: En stribe sørgelige hændelser

Palle Christoffersen har indsendt det debatindlæg om lukningen af Irma og det mangel på et supermarked i den gamle...

Vi har modtager: Normal på Neels Torv

Lars Tankmar har indsendt et debaindlæg om Normal-butikken på Neels Torv. Læs mere

Vi har modtaget: Dagligvarebutik på Neels Torv

Leise Notarmaso sender en tak til Kirsten Lindberg og Linda Reiben for at omtale savnet af en dagligvarebutik på...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk