Vi har modtaget – åbent brev til Kim Dupont:

Hvem er din borgmesterkandidat?

Kære Kim Dupont

Jeg vil gerne takke dig for det store arbejde og engagement, du lægger her i din nye kommune. Du flyttede sent herud og kastede dig omgående ind i lokalpolitik til stor glæde for mange. Indimellem indrømmer du også, at din historiske hukommelse eller rette viden om lokalsamfundet er mangelfuld. Men alligevel er du aktiv på mange fronter, og du vil gerne ændre på tingene. Det er ikke altid, jeg forstår din iver, og ofte skifter du også meninger et par gange, så forvirringen forbliver komplet. 

Du ses i bybilledet, Dragør Nyt og på de sociale medier. Du er aktiv i din grundejerforening, du står bag Dragør Kulturnat og er med i alt muligt andet – tak for det!

Du er også et aktivt medlem af Venstre og har arbejdet flittigt for partiet i Dragør – nogle gange så flittigt, at du er blevet beskyldt for at mene alt. Så vidt vil jeg ikke gå. Du går heller ikke af vejen for en diskussion, hvor du trækker linjerne skarpt op, urimeligt skarpt. Det gør, at du på nogle virker som en meget levende og engageret person, og det er flot. Men nu kommer mit spørgsmål til dig. Hvem er din borgmesterkandidat til det kommende kommunevalg? 

I sommer, da Eik Bidstrup trak sig som Dragørs og Vestres borgmester og kommende kandidat til fire år mere, tilbød du dig. 

Helle Barth fik æren, og siden har du kørt en meget aggressiv ikke Venstre-kampagne, men Kim Dupont-kampagne. Derfor vil jeg gerne vide, hvem der er din borgmesterkandidat? Jeg vil gerne vide, om du vil sprænge venstres gruppe for selv at blive borgmester, hvis chancen byder sig. Eller kan Dragørs borgere trygt regne med, at en eventuel stemme på dig, også er fuld og hel opbakning til Helle Barth og det som Venstres samlede gruppe er gået til valg på?

Med venlig hilsen og ønsket om en fortsat god valgkamp
Lars Olsen
Harevænget 49

Vi har modtaget: Den borgernære sundhed er vigtig

Erik Skovgaard Nielsen (V), kandidat til KV21 og formand for Venstre i Dragør, har indsendt et debatindlæg om sundhed....

Vi har modtaget: En holdbar kystsikring

Trine Søe (C), kandidat til KV21, har indsendt et debatindlæg om kystsikring. Læs mere

Vi har modtaget: Dragør er ikke til salg

Kim Dupont (V), kommunalbestyrelses­medlem, har indsendt et debatindlæg om Dragør Kommunes selvstændighed. Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk