Vi har modtaget:

Jeg har valgt at gå ind i politik

Hele mit liv har jeg haft politik nært inde på livet. Ikke som aktiv politiker, men som søn til Mogens Camre, der op gennem min barndom var i spidsen af Socialdemokratiet. Siden skiftede han til Dansk Folkeparti, som han sad i både i EU-parlamentet og byrådet for. 

Jeg har altid beundret min fars indsats, men aldrig følt mig tiltrukket af den. Personligt har jeg været optaget af sammen med min bror at bygge vores forretning op og passe på min familie. Indtil nu. For jeg har nu besluttet at gå i min fars fodspor og stiller derfor op til efterårets kommunalvalg for Dansk Folkeparti her i Dragør.

Det gør jeg, fordi jeg føler, at jeg nu er et sted i livet, hvor jeg kan bidrage med både erfaring og gåpåmod. Både som far og erhvervsdrivende. 

Det danske samfund hører i dag til den frie verdens mest regulerede, og vi danskere er i stigende grad blevet påvirket til at acceptere, at staten bestemmer. 

Alt for mange er blevet påvirket til at tro, at de ikke selv behøver at tage ansvaret for deres liv. De forventer, at staten indretter deres tilværelse fra vugge til grav, og at staten derfor også bærer ansvaret, hvis noget ikke går, som forventet. 

Sådan skal det naturligvis også være for dem, der virkelig ikke kan selv. Sygdom, manglende boglige egenskaber eller pludselig arbejdsløshed skal ikke stille os forskelligt. Det skal ikke være pengepungen, der afgør, om vi kan få en ordentlig behandling eller værdig pleje i alderdommen. 

Men efter min mening er der i alt for ringe grad stillet spørgsmål til, om den samfundsmodel, politikerne har skabt, er levedygtig. Den offentlige skatte-, afgifts- og udgiftspolitik er blevet så adfærdsregulerende, at den sætter snævre rammer for borgernes liv. 

Jeg går ind for et velfærdssamfund. Men jeg går også ind for den borgerlige frihed. Og især med den nuværende regerings skattepolitik er den personlige frihed under pres.

Den offentlige sektor skal ikke være plejemor, men bør tilpasses til en samfundsmodel med en stærk ånd og en større fællesskabsfølelse. Det kommer ikke fra det offentlige, men først og fremmest fra os borgere. 

Jeg vil til den kommende kommunalvalgkamp slå et slag for den personlige frihed og for, at vi skal have et stærkt fællesskab – men samtidig også sikre, at de, der kan selv, får lov til at stå på egne ben.

Med venlig hilsen
Alexander Camre

Vi har modtaget: Tårnby Kommune + Dragør Kommune – med rettidig omhu!

Vi har modtaget: Tårnby Kommune + Dragør Kommune – med rettidig omhu! Amager er i dag delt op i tre...

Vi har modtaget: Virkeligheden om kystbeskyttelse er vendt på hovedet

Borgmester Helle Barth har indsendt et debatindlæg som svar til Flemming Blønds indlæg om kystbeskyttelse. Læs mere

Vi har modtaget – svar til Hans Christensen: Styr på fakta

Vi har modtaget – svar til Hans Christensen: Styr på fakta Hans Christensen kom i sidste uge med et indlæg...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk