Vi har modtaget:

Kommunalvalget og en afklaring nærmer sig

Det bliver spændende med kommunalvalget i Dragør. Og hvor er det positivt med den megen aktivitet i byen omkring valget – både fysisk på møder og digitalt.

Ros til de mange politikere og borgere, der argumenterer for deres synspunkter i en god tone. Det gælder de fleste – men desværre ikke alle. Måske er dialogkaffe en god idé her.

Jeg har lejet en politiker for at få mere viden om væsentlige spørgsmål som kystsikringen og havnens fremtid. 

Jeg lejer nok også en mere for at høre om budget, problemer med forurenet vand, og hvorfor er der så uforsonlige holdninger til UNESCO-sagen. 

I den grad ros til biblioteket for at indføre muligheden for at drøfte politiske emner med en politiker på tomandshånd – også en man er uenig med. Det bliver man klogere af.

Jeg har i mange år stemt på de Konservative til folketingsvalg. Kommunalvalg er dog noget andet. 

Jeg er i gang med at afklare min holdning. Jeg er selv positivt stemt over for, at Dragør fortsætter arbejdet med UNESCO-udpegningen – forudsat at udviklingen bliver styret stramt politisk.

Mange partier er imod UNESCO, så det ser ikke lyst ud, desværre. Så snart valgkampen begyndte, meldte de Konservative ud med et nej til UNESCO. Ingen debat ... bum finale. Øv, siger jeg.

Skal UNESCO være mit omdrejningspunkt for at stemme? Der er jo mange andre vigtige spørgsmål, som har aktuel betydning for byen.

Hvad enten man er for eller imod UNESCO, så bygger de forskellige holdninger på tro og formodninger. Jeg tror ikke, at den gamle by bryder sammen i ragnarok med UNESCO.

Med venlig hilsen
Marianne Pittelkow

Vi har modtaget: Parkeringen omkring Dragørs gamle by

Den Konservative gruppe i kommunalbestyrelsen har indsendt et debatindlæg om parkeringen omkring den gamle bydel. Læs mere

Vi har modtaget: Markeder og turister

Thomas Krebs har indsendt en kommentar om arrangementer og turister omkring havnen. Læs mere

Vi har modtaget: Det kan ikke betale sig at spare på trivslen

Sanne Rossen, som er mor til et nuværende og et tidligere dagplejebarn, har indsendt et debatindlæg om omlægningen i...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk