Vi har modtaget:

Konservatives fokusområder – kort fortalt

Frem til kommunalvalget den 16. november vil der være fuld damp på samtlige medier. Alle partier, der stiller op til kommunalvalget, vil forsøge at få mest mulig taletid. Så det gælder om at være målrettet i sine budskaber.

Politik indeholder ofte mange nuancer, og det kan være svært at svare med ja eller nej. Men for at give vælgerne et pejlemærke over, hvor de Konservative vil hen, giver vi her fem bud på, hvor vi ønsker at lægge vor indsats, skulle vi komme i konstituering efter valget – hvilket jo givetvis er vor klare ambition.

  1. Økonomi i balance. Vi skal ikke bruge flere penge, end vi har. Vi sigter mod en kassebeholdning på 60 mio. kr. Vi ønsker at holde skatten i ro, og vi ønsker ikke at optage flere millionlån til drift.
  2. Sikker drift. Forvaltningen skal have fokus på service til borgerne og ikke mandskabstunge projekter som for eksempel ny havnefront og UNESCO-godkendelse.
  3. Genopretning af kommunens bygninger. Vi skal i den kommende 4-årsperiode skabe tilstrækkeligt overskud på vor drift, således vi kan investere i genopretning af kommunens bygninger og ikke lade dem gå i forfald.
  4. Forvaltning tættere på. Vi skal arbejde henimod at få en forvaltning med fokus på drift, samtidig med at vi har stærke decentrale ledere på institutioner og skoler med et klart ledelsesmandat. Derudover skal forvaltningen have mere fokus på at servicere borgerne og ikke politikerne. Derfor skal antallet af udvalg reduceres, og de ekstra §17 stk. 4-udvalg nedlægges. 
  5. Kernevelfærd. Vi skal tage udgangspunkt i kernevelfærd i alt, hvad vi gør. Det vil i vor optik sige fokus på vore ældre, vore børn og vort foreningsliv. Det handler i lige så høj grad om engagement og ledelse, som det handler om penge.

Så en stemme på Konservative den 16. november vil sikre et fokus på fem ovenstående punkter.

Med venlig hilsen
Kenneth Gøtterup, Jerrik Walløe og Martin Wood Pedersen
Den konservative byrådsgruppe i Dragør
Kurt Christensen
Formand for den Konservative vælgerforening i Dragør

Vi har modtaget: Endnu en UNESCO-afhandling

Carsten Olesen har indsendt et debatindlæg om liste T's UNESCO-afhandling. Læs mere

Vi har modtaget: Kommunen er til for dig!

Anne Grønlund (E), kandidat til KV21, har indsendt et debatindlæg om ældrepleje i Dragør og på Amager.

Vi har modtaget – svar til Søren Hvalsø: Havnen har brug for udviklingen nu

Ebbe Kyrø (T) og Valdemar Bandolowski (T), kandidater til KV21, har indsendt et svar til Søren Hvalsøs debatindlæg om...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk