Vi har modtaget:

Lejekontrakt med tennisklubben

Jeg har, som andre læsere, bemærket et udmærket og friskt debatoplæg fra en af Dragør-borgerne i form af et spørgeskema til hvert parti. Jeg er endnu mere overrasket over, at de fleste føler sig presset ved ikke at kunne uddybe deres ja/nej ved så helt at afholde sig fra svar. 

Nu ser jeg så, at de hver især har travlt med at svare på enkelte udvalgte spørgsmål, som de føler sig komfortable og trygge ved. 

For mig som nabo og aktiv tennisspiller er jeg dog allermest bekymret for tennisklubben samt det grønne område, som politikerne åbenbart helst vil have en debat blussende op omkring hvert 4. år, når der er valg, ved at lave korte lejeaftaler.

Få måske lidt ro på, kære politiker, ved at give naboer samt brugere af området et langt perspektiv med en 50-årslejeaftale til tennisklubben. 

Så kan klubben investere i anlægget, og naboerne kan glæde sig over det, som bragte dem til området. Det er vel også alt for ambitiøst for kommunen at skulle styre et større udviklingsprojekt på Engvej, mens man stadigvæk »bøvler« rundt med hovsaløsninger på havnen. 

Skulle I ikke se at få lidt styr på havnen først? 

Med venlig hilsen
Søren Søgaard
Strandjægervej 31

Vi har modtaget: Parkeringen omkring Dragørs gamle by

Den Konservative gruppe i kommunalbestyrelsen har indsendt et debatindlæg om parkeringen omkring den gamle bydel. Læs mere

Vi har modtaget: Markeder og turister

Thomas Krebs har indsendt en kommentar om arrangementer og turister omkring havnen. Læs mere

Vi har modtaget: Det kan ikke betale sig at spare på trivslen

Sanne Rossen, som er mor til et nuværende og et tidligere dagplejebarn, har indsendt et debatindlæg om omlægningen i...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk