Vi har modtaget:

Våde fødder eller havudsigt

Hvorfor er folk med havudsigt så nærtagende?

Under et vælgermøde i 2017 i borgerforeningen foreslog Else Lykke Madsen fra Det Radikale Venstre, at metroen skulle forlænges fra lufthavnen til Dragør.

Lige foran mig sad Lillian Knudsen, tidligere formand for Kvindeligt Arbejderforbund – gift med Harald Børsting. Begge boende på Øresunds Allé med udsigt over Øresund.

Lillian Knudsen klappede og råbte: »God idé.«

Jeg prikkede hende på skulderen og sagde: »Jeg synes også, det er en god idé. Vi kan gøre det til en turistattraktion, at metroen kører på diget langs Øresunds Allé.«

Kommentaren dertil var: »Nej, for der bor jeg.«

Efter at have fulgt debatten i Dragør Nyt den seneste tid må jeg give Thomas Krebs ret (læs Thomas Krebs’ indlæg her, red.) – vil du have våde fødder eller havudsigt?

Ja, jeg selv bor ca. 4 meter over daglig vande og har ingen havudsigt, men overvejer som i marsklandet at købe en båd og tøjre den til mit hus, da jeg efter nogle af Nordstrandens beboeres mening kommer til at bo på en ø med havudsigt.

Med venlig hilsen
Steen Olsen
Fasanvænget 78

 

Venstre sætter fokus på klima- og kystudfordringerne i Drag­ør. På tur rundt langs diget får (fra venstre) Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen, Linea Søgaard-Lidell, Morten Dahlin samt Helle Barth et indtryk af de skader, der er sket under de seneste storme.

Fokus på Dragørs kystudfordringer

Besøg fra minister og ordfører fra Venstre Læs mere

Dragør Kommune forventer at kunne tage beslutning vedrørende digerne omkring Søvang, Sydvestpynten og Kongelunden, når der står november 2024 i kalenderen. Arkivfoto: TorbenStender.

Kampen mod vandet begynder i år

En ny »etape 0« i strategien for kystsikring skal hjælpe Søvang mod vandet allerede i år. Der vil primært...

Vi har modtaget: Hvem kontrollerer kontrollanterne?

Morten Dreyer har indsendt et indlæg i klimadebatten og om Kystdirektoratets og DMI's beregninger af den værst tænkelige stormflod....

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk