Adam Seuba på Fortet Live den 26. august. Arkivfoto: TorbenStender.
Adam Seuba på Fortet Live den 26. august. Arkivfoto: TorbenStender.

Ny single på gaden nu

Den lokale musiker Adam Seuba har sendt sin anden single på gaden

Flere gange i løbet af sommeren har Adam Seuba givet koncert i Dragør, og i slutningen af august måned udgav han sin første single »High on You« i eget navn. Udgivelsen blev fejret med en stor koncert under årets anden udgave af Fortet Live, der blev afholdt den 26. august. 

Sangen »High on You« har siden udgivelsen rundet 79.000 streams alene på Spotify til trods for, at det er den unge musiker, der helt selv står for udgivelsen og altså ikke har et pladeselskab i ryggen.

I fredags, den 10. november, sendte Adam Seuba sin anden single »Gemini« på gaden. Den nye udgivelse vil han vise sig som en kunstner, som åbner mere op og giver slip på den usikkerhed, der har været en lidt for tyngende følgesvend i hans barndom og ungdom.

Tog en maske på

Adam Seuba fortæller, at han gennem sin ungdom ofte følte sig anderledes og kæmpede med af andres forventninger og lod sig tynge af dem. 

Han følte ofte, at han var nødt til at tage en maske på og være en anden, end den han i virkeligheden var. 

Den nye single »Gemini« udkom fredag den 10. november.
Den nye single »Gemini« udkom fredag den 10. november.

Denne usikkerhed fra barndommen har Adam Seuba tidligere taget med sig ind i sin musik, men efter at have kæmpet for at finde roen til at stå ved, hvem han er, og hvad han står for, tør han nu stå ved sine drømme.

»Det har været svært for mig at turde satse 100% på musikken. Jeg har skullet lære mig selv ikke at lytte til alle dem, der for eksempel har sagt til mig: Få dig nu i stedet for en uddannelse, eller du skal meget hellere synge på dansk, hvis du skal have en chance for at få succes,« beretter Adam Seuba.

Et frustrationshåb

Nyudgivelsen er et slags frustrationsråb fra et tidligere forhold, hvor Adam Seuba kæmpede med usikkerhed, tvivlede på sine musik-drømme og følte, at alle andre omkring ham tog de rigtige valg, mens han selv kæmpede med sin uopnåelige drøm.

Adam Seuba fortæller om hans nye sang, Gemini, at den er et symbol på at give slip på sin usikkerhed og turde drømme stort. Han har tilmed med udgivelsen åbnet op for en ny lyd, der efter sigende skulle bevæge sig i en mere eksperimenterende retning – måske endda helt til det store udland.

»Den handler for mig om at turde stå ved mig selv og mine drømme. Jeg synger på engelsk, fordi jeg drømmer om at slå igennem internationalt,« afslutter Adam Seuba.

 

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk