Mere plads ved rundkørsel

Med en ekstra kørebane vil Københavns Lufthavn forsøge at lette trafikken i den travle rundkørsel lige før Kystvejen.

Der er omkring frokoststid og tidlig aften gerne mange biler i rundkørslen. Ofte har bilisterne her ikke mulighed for uhindret at komme ud af rundkørslen, hvilket skaber bilkøer ud i rundkørslen og til tider gør det svært at komme ind på Kystvejen. Disse trafikale gener håber CPH, at man ved at investere i en ny kørebane, der skal at skabe mere plads til trafikken, kan reducere – og man håber også, at processen kan ske med så få forstyrrelser for trafikken, som muligt. 

»Der er brug for mere plads, så vi kan gøre det lettere for borgerne i Dragør og de mange virksomheder at komme til og fra Kystvejen,« fortæller Københavns Lufthavns direktør for byggeri og udvikling Lone Edelbo.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Kapaciteten vil efter udvidelsen være 12 biler – i stedet for de 4, der p.t. er plads til – og det skulle gerne gøre det nemmere at passere, hvis man skal ligeud mod Dragør eller til virksomhederne langs Kystvejen. 

Anlægsarbejdet forventes at gå i gang i slutningen af september og forventes afsluttet inden udgangen af november.

»For at få lavet den nye udvidelse hurtigst muligt vil arbejdet formentlig komme til at være i gang hen over efterårsferien, men vi forsøger at undgå afspærring af vejbaner, så trafikken forstyrres mindst muligt,« oplyser Lone Edelbo. 

Fik du læst?