[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Efterårsferie på Amagermuseet

Efterårsferien er slut, og igen i år melder Amagermuseet, at særarrangementerne vakte stor glæde blandt ugens feriegæster. 

Temaet var traditionen tro høsten og anvendelsen af de indhentede afgrøder. Årets fokus var, sammen med slagtning af høns til hønsekødsuppe og udfordringer i gårdens arbejde, især lagt på den gode kartoffel- og æblehøst. Således kunne museumsgæsterne smage krydrede æbler, lave sine egne små, gammeldags æblekager og smage friskpresset æblemost, inden børnene satte sig over og lavede kreative og farverige kartoffeltryk. 

Der var også en ny skattejagt, hvor gæsterne skulle gætte en række museums-genstande ud fra billeder af deres moderne sidestykker. 

De gamle museumsgårde summede således af liv i hele uge 42. Men trods efterårsferiens afslutning og de lukkede porte ligger museumsfolkene ikke på den lade side. De er nemlig allerede gået i gang med at gøre Amagermuseet klar til det store årlige julemarked, der i år afvikles i weekenderne den 19. og 20. samt 26. og 27. november.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Fik du læst?