Dragør Nyt søger nye medarbejdere

Ingen på redaktionen kan huske, hvornår vi sidst har slået en stilling op. Derfor er der nu en sjælden mulighed for at blive en del af Dragør Nyts fremtid.

Der sker ting og sager på Søndre Tangvej. Her på Dragør Nyt skal vi have gang i de udviklingsprojekter, som vi har valgt at investere i over de næste tre år.

Som led heri søger vi nu nye medarbejdere til at hjælpe os med at føre avisen ind i en ny æra.

Vi leder i første omgang efter en eller flere medarbejdere til rollerne som journalist, korrekturlæser og social medie-moderator.

De nye medarbejdere skal være med til at sikre, at Dragør Nyt fortsat er den primære kilde til lokale nyheder og informationer.

Overlevelse og overskud

Som man har kunnet læse i de seneste versioner af avisen, så er målet blandt andet at sikre Dragør Nyt en mere robust forretningsmodel.

I dag ligger hele indtjeningen på annoncer i papiravisen. Og er der ikke overskud på gyngerne, er det særligt udfordrende, hvis der ikke samtidig er nogle karruseller, der kan bidrage til omsætningen.

Når projektet er fuldført, så står vi forhåbentligt med en lille tivolipark af indtjeningsmuligheder. Det vil gøre os mere robuste og skal sørge for, at vi forhåbentlig kan overleve i mange år frem.

Vi er der ikke endnu. Vi er kun lige begyndt. men udviklingsprojektet vil afgøre, om læsere og annoncører også i fremtiden vil have en kvalitets- og indholdsbåret avis i denne dejlige kommune.

Ny retning for journalistikken

Vi vil transformere Dragør Nyt fra en traditionel ugeavis til et moderne både digitalt og trykt lokalmedie, der når læserne på flere platforme – herunder web, e-mail, app – og selvfølgelig stadig på papir.

På det indholdsmæssige område har vi allerede taget en række skridt det seneste års tid – blandt andet ved at fokusere mere på politiske beslutninger i kommunalbestyrelsen.

Men vi vil fremover videreudvikle vores dækning, så den ikke blot refererer beslutningerne, men også forklarer og udfordrer dem yderligere.

Vi ønsker også at bringe flere menneskelige ansigter ind i vores historier. Det betyder, at vi i højere grad vil fokusere på de personer, der oplever det, vi skriver om.

Om det er portrætter af lokale borgere eller reportager fra byens begivenheder, skal vores journalistik skabe en tættere forbindelse til læserne.

På redaktionen er vi klar over, at læsere ofte sætter pris på den nærhed, som kun lokaljournalistik kan tilbyde, og netop det vil forstærke i de kommende år.

Se i øvrigt også jobopslaget på side 6 i denne uges avis.

Fik du læst?