Vi har modtaget:

Måske vi skal lade hundene om

Beboere klager over uvelkomne toiletbesøg i Dragørs gamle by - nu foreslår lokalt udvalg løsning.

Har du prøvet at være til fest på havnen og lige smutte rundt om hjørnet for at slå en streg i en tilfældig hæk?

Ja? Det samme har mange andre, og da vi er rigtig gode til at holde arrangementer på og omkring Dragør Havn, hvor masser af glade gæster lægger vejen forbi, så er der opstået et behov for at tale om rammerne.

Det er nemlig blevet sådan, at mange beboere i den gamle by oplever en lind strøm af tissetrængende gæster, der sniger sig til at »lette ben« på uønskede steder. Det er hverken vellugtende eller rart for beboerne, og derfor har de meget naturligt bedt os om at gøre noget ved problemet.

Så på denne måneds møde i Klima-, By- og Erhvervsudvalget stillede Konservative og Venstre forslag til en snak under overskriften »Forslag til vejledning for udlån af offentlige arealer til arrangementer«. En sådan vejledning kan for eksempel indeholde vejledning om ansøgning og myndighedsproces, arrangørens forpligtigelser og kommunens forpligtigelser. Og i den forbindelse kunne det være oplagt – som man også gør i mange andre kommuner – at stille krav om, at der skal opstilles en eller flere toiletvogne, afhængigt af arrangementets størrelse.

Forslaget gav en god snak i udvalget, og der er stor opbakning til at få revideret reglerne, så vi kan få løst problemet. For vi elsker jo fester og den gode stemning, men et godt arrangement skal helst ikke kunne lugtes flere dage efter i Moster Odas hortensiabed.

Med venlig hilsen
Martin Wood Pedersen og Mia Tang,
konservative medlemmer af Klima-, By- og Erhvervsudvalget

Vi modtager indlæg på redaktionen@dragoer-nyt.dk



Deltag i den lokale debat

Vi vil gerne høre din mening.

Har du en kommentar til et indlæg – eller noget helt andet på hjertet, som du vil dele med resten af lokalsamfundet, så send dit indlæg til Dragør Nyt på redaktion@dragoer-nyt.dk

Fik du læst?