Film i Dragør Bio

Thrilleren »Den gode spion« vises onsdag den 21. kl. 20. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Den danske børnefilm »Buster« vises søndag den 25. juli kl. 14.

Lukkedage

Dragør Bio holder i denne måned sommerlukket hver lørdag.

Premiere

Det danske drama »Hvor kragerne vender« har premiere i Dragør Bio torsdag den 22. juli.

»Hvor kragerne vender« vises også fredag den 23. juli kl. 20, søndag den 25. juli kl. 18.30, mandag den 26. juli kl. 20, tirsdag den 27. juli kl. 14 (Senior Bio) og igen samme dag kl. 20 samt onsdag den 28. og torsdag den 29. kl. 20. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Den gode spion
Den gode spion

Den gode spion

Benedict Cumberbatch spiller rollen som Greville Wynne – en forretningsmand, der lever et helt almindeligt liv i London med sin kone, Sheila, og deres søn.

I 1960 opsøges han af den britiske efterretningstjeneste på grund af sine mange forretningsrejser i Østeuropa. De rekrutterer Greville til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA.

Greville Wynne møder sin russiske kilde, Oleg Penkovsky, der går under kodenavnet Ironbark. Dette bliver begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab.

»Den gode spion« er baseret på den sande historie om ingeniøren og forretningsmanden Greville Wynne, som fik afgørende betydning for demonteringen af det sovjetiske atomvåbenprogram og afslutningen af cubakrisen.

Hvor kragerne vender

Dette humoristiske drama handler om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv som forfatter i København.

Da Laura vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i brorens bryllup, opdager hun, at han skal giftes med barndomsfjenden, Catrine.

Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien, og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.

Hvor kragerne vender
Hvor kragerne vender
Buster
Buster

Buster

Buster er en 11-årig opfindsom dreng, der elsker at trylle og være sammen med sin familie – især søsteren Ingeborg.

Sammen med sin gamle ven, Hr. Larsen, øver Buster sig på at vinde sommerens talentkonkurrence, men klassens populære dreng gør alt, hvad han kan for at forpurre Busters tryllenummer og samtidig stille ham i dårligt lys over for den nye, søde pige i Brønshøj.

Men Buster skal nok finde på en løsning – for Buster Oregon Mortensen giver aldrig op!

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk