Vi har modtaget:

Nej til UNESCO i Dragør

Nej til UNESCO i Dragør ... det er en interessant titel på en underskriftindsamling, al den stund at institutionen UNESCO overhovedet ikke er i stand til at komme til Dragør.

UNESCO er, så vidt jeg ved, ikke et rejsebureau, så det vil heller ikke være dem, der i givet fald bringer turister til Dragør.

Anerkendelse

Måtte Dragør blive optaget på verdensarvslisten, der føres af UNESCO, ville jeg betragte det som en velfortjent anerkendelse fra verdenssamfundet af den målrettede bevarende indsats, vores enestående lokalsamfund har stået for gennem flere generationer.

Jeg deler mange medborgeres bekymring for den påvirkning, en ukontrolleret turiststrøm de senere år har haft på vores by, men det har jo ikke noget at gøre med UNESCO.

Det er godt, at vores kommunalbestyrelse har valgt at lytte til disse bekymringer. Det har de gjort ved en beslutning om at udarbejde en egentlig turismestrategi og en plan for en nødvendig forbedring af byens infrastruktur. Dette er nødvendigt, uanset om Dragør optages på verdensarvslisten.

Konstruktiv støtte

Lad os støtte kommunalbestyrelsen ved at komme med forslag til, hvad vi synes, der kan gøres for at styrke vores herlige by og kommune, frem for udelukkende at tale om hvad der ikke skal gøres.

Med venlig hilsen
Leif Ingersholm
Sydstranden

Vi har modtaget: Markeder og turister

Thomas Krebs har indsendt en kommentar om arrangementer og turister omkring havnen. Læs mere

Vi har modtaget: Vi skal styrke nærdemokratiet

Annette Nyvang, Ann Harnek og Peter Læssøe fra liste T forslår, at borgerne skal kunne komme med foreslag til...

Vi har modtaget: Lidt ejendommeligt

Morten Dreyer fra Dansk Folkeparti i Dragør skriver i dette debatindlæg om hans forsøg på at få aktindsigt i...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk