Vi har modtaget:

UNESCO-kampagnen

Jeg håber læserne – og ikke mindst politikerne – kan gennemskue, at det er de samme personer, der står bag de sidste ugers mange indlæg om fordelene ved UNESCO. Man kan godt derved få det indtryk, at der er stor opbakning til projektet. Det tror jeg ikke, at der er. 

Indlæggene er nogenlunde ens. Argumentet er, at vi modstandere tager fejl – og at Dragør slet ikke kan sammenlignes med eksempelvis Venedig, Firenze og Porto – men at vi mere skal se til Christiansfeld og Jelling.

Sandheden er vel, at ingen af os kan vide det. Der er ikke noget lignende, vi kan sammenligne med. 

Vi kan godt betale et konsulentfirma for at indhente en masse oplysninger og analysere dem. Det tror jeg bare ikke, vi bliver meget klogere af.

Vi Dragør-borgere må nok hellere selv mærke efter, hvad vores mavefornemmelse siger, og så tage beslutningen derfra. Hvad tror vi, der kommer til at ske?

En lille, hyggelig havneby, der ligger lige uden for en storby med masser af krydstogtsturister, en international lufthavn og en motorvejsbro med gennemkørende trafik til Sverige og Norge. 

Hvad sker der, hvis den bliver UNESCO-udpeget? 

Mit bud er, at byen ti år efter vil være fuldstændig oversvømmet af turister.

Med venlig hilsen
Jan Borg

Vi har modtaget: Markeder og turister

Thomas Krebs har indsendt en kommentar om arrangementer og turister omkring havnen. Læs mere

Vi har modtaget: God sommer fra Venstre i Dragør

Helle Barth, Henrik Løwenheim Kjærsvold-­Niclasen og Erik ­Skovgaard Nielsen fra Venstre i Dragør sender en politisk sommerhilsen til avisens...

Vi har modtaget: Havnetoilet som lakmusprøve

Morten Dreyer fra Dansk Folkeparti har indsendt et debatindlæg manglende service på de offentligetoiletter på havnen. Læs...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk