Sæsonens sidste udstilling

Dragør Havnegalleri slutter sæsonen med en udstilling af Suse Hartung og gæstekunstner Maja Linde Christensen

I sæsonens sidste udstilling, fra fredag den 25. til torsdag den 31. oktober, præsenterer Dragør Havnegalleri, Strandlinien 17, et syret og humoristisk univers med Suse Hartungs dyremotiver og gæstekunstner Maja Linde Christensens transmorfgriflinger. 

Suse Hartung har udstillet på adskillige gallerier med sine drømmende, humoristiske dyr, der nogle gange næsten springer ud af lærredet – som også kan være søkort, landkort, bogomslag eller andre genbrugsmaterialer. Motiverne har en legende og poetisk nerve, og en af hendes styrker er at kunne formidle sin kærlighed til dyrene med hende skarpe streg. 

Suse Hartung har også et samarbejde med kunstner Trine Panum, som har et abstrakt kunstnerisk udtryk, med fotograf Mads Guldager samt designer Tone Barker, hvor Suse Hartungs motiver indgår i kollektioner af blandt andet tørklæder. Udvalgte værker og tørklæder af disse samarbejder indgår også i udstillingen.

Suse Hartung er uddannet fra Danmarks Designskole og har en baggrund som selvstændig tøjdesigner, hvor hun blandt andet har været kvartalets designer i Louisianas museumsbutik. 

Maja Linde Christensen er gæstekunstner med skulpturer af blandt andet redesignede porcelænsfigurer, som hun kalder transmorfgriflinger.

Dragør Havnegalleri har åbent fra klokken 13–18 alle dage – dog kun klokken 13–16 torsdag den 31. oktober.

Der er fernisering fredag den 25. oktober klokken 13–18.

»The Passenger« af Suse Hartung.
»The Passenger« af Suse Hartung.

Fik du læst?