Vi har modtaget:

75 år og moderne

Jeg er stadig moderne ... og hvad mener jeg så med det? 

Jo, da jeg forleden i tv hørte, at den ældste folkevalgte lokalpolitiker i Danmark var 91 år, blev jeg bare så glad. 

Jeg hører til de store efterkrigsårgange, og der er rigtig mange af os – især her i Dragør, hvor cirka 25% af borgerne er over 65 år. Og netop, fordi vi er så mange, bliver vi ved med at være »moderne« og ikke mindst meningsdannere.

Aldersdiskriminering er et emne, der debatteres meget for tiden, og er især aktuelt i forbindelse med længere arbejdsliv, længere tid inden pensionering og længere levetid. 

Jeg mener klart, vi i Dragør er en ressource og ikke en byrde, hvilket vi skal være os bevist.

Jeg er langtfra 91 år og stiller igen op til kommunalbestyrelsen, og qua min alder banker mit hjerte naturligt for ældrepolitikken samt for en af mine andre kompetencer – økonomien, der var den egentlige årsag til, at jeg i sin tid begyndte at interessere mig for Dragørs økonomi.  

Der er mange områder og emner til debat i forbindelse med et kommunalvalg, men jeg synes, der ved flere valg har været for lidt fokus på ældreområdet. Det vil jeg efter bedste evne forsøge at råde bod på. 

Jeg er en del af et stærkt team af sideordnede kandidater, hvor de andre er betydeligt yngre, end jeg, men hvor jeg i kraft af min alder repræsenterer den største del af Dragørs befolkning. Den del der vil vedblive med at være meningsdannere. Den del, der bliver ved med at være moderne. 

Med venlig hilsen
Else Lykke Madsen
Radikale Venstre i Dragør
Pensioneret områdedirektør og 75 år

Vi har modtaget: Markeder og turister

Thomas Krebs har indsendt en kommentar om arrangementer og turister omkring havnen. Læs mere

Vi har modtaget: Det kan ikke betale sig at spare på trivslen

Sanne Rossen, som er mor til et nuværende og et tidligere dagplejebarn, har indsendt et debatindlæg om omlægningen i...

Vi har modtaget: Borgmesteren vil sælge Krudthus 2

Ann Harnek, Annette Nyvang og Peter Læssøe – allt fra liste T – har indsendt et debatindlæg om det...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk