Jamie Carter rundede mod Hvidovre IF 2 de 300 kampe for Drag­ør Boldklub. Arkivfoto.
Jamie Carter rundede mod Hvidovre IF 2 de 300 kampe for Drag­ør Boldklub. Arkivfoto.
Nyt fra Dragør Boldklub:

Stort nederlag på udebane

Hvidovre IF 2–DB 5–1

Søndag den 13. juni skulle Dragør Boldklubs 1. seniorhold (DB) spille sin sidste kamp i københavnsserien, men der er dog stadig et hængeparti omkring kampen imod NB Bornholm, som blev udsat. Skal den spilles – og i givet fald hvornår er stadig uvist, da DBU København ved redaktionens deadline, mandag, endnu ikke har nogen melding.

Kampen imod Hvidovre IF 2 (HIF) blev uvist af hvilken grund spillet på en kunstgræsbane på Avedøre Stadion, der har masser af græsbaner til rådighed.

Kampen startede mareridtsagtig for DB, der allerede i det 13. minut var bagud 2–0.

DB-holdet var krydret med erfarne og helt unge, nye spillere. I de seneste to pokalkampe har træner Mark Hemmingsen prøvet at spille flere unge ind på holdet. I denne kamp var Tobias Oppermann, Julius Krüger og Albert Skytte en del af holdet. Tidligere havde Marcus Braager, Jonathan Tamstrup, Jonas Pedersen og Sigurd Thomsen fået chancen.

Jamie Carter spillede imod HIF sin kamp nummer 300 for DB. Det er en præstation, som ganske få spillere når nu om dage. Carter har (indtil videre) scoret imponerende 109 mål siden sin debut i 2004. Hvis ikke det lige var for flere alvorlige knæskader, havde Carter nok for længe siden tangeret eller slået klubrekorden på 348 kampe. 

Fra anden halvlegs start skiftede DB Albert Skytte og Johnni Rosenquist ind. Der var comeback til den rutinerede Rosenquist, der har spillet 265 kampe, mens den unge Albert Skytte kun havde én kamp med i bagagen. Ud gik, Mikkel Merser og Mathias Rahbek.

HIF bragte sig foran 3–0 efter cirka 78 min. Cirka seks min. senere fik DB reduceret til 3–1 på scoring af Frederik Frost. Oplægget kom fra Johnni Rosenquist.

Frosts mål gav desværre ikke det boost, der skulle til for at ændre kampen. HIF fortsatte nemlig med at score ... de og kom på 4–1 efter 86 min., og kun tre min. efter stod det 5–1, som også blev kampens resultat.

HoldKampeMålscorePoint
1B1903 21023–422
2BK Skjold1016–418
3Vigerslev BK1017–1515
4Dragør BK911–1611
5Hvidovre IF 21018–239
6NB Bornholm910–242

Stillingen i københavnsseriens oprykningsslutspil mandag den 14. juni. Selv med en sejr over NB Bornholm kan DB ikke nå 3.-pladsen. 

Stillingen

Det står klart, at B1903 har sikret sig oprykning til danmarksserien, og BK Skjold får den 2.-plads, der giver oprykninskamp imod et hold fra sjællandsserien om den anden plads i danmarksserien.

DB slutter på en 4.-plads. Selv hvis kampen imod NB Bornholm bliver spillet, og DB vinder, vil 3.-pladsen ikke kunne nås. NB Bornholm blev taberdømt i deres kamp imod Vigerslev, der kom op på 15 point.

Alt i alt har det med tanke på den noget amputerede forårssæson været en fornem sæson af oprykkerne fra DB.

HR

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk