Film i Dragør Bio

Den danske animations-film »Ternet Ninja 2« vises onsdag den 25. august kl. 20 samt i perioden torsdag den 26. til søndag den 29. august kl. 17.

Danmarkspremiere

Der er danmarkspremiere på »Respect« torsdag den 26. august kl. 19.30. Den vises igen fredag den 27. og lørdag den 28. august kl. 20, søndag den 29. august kl. 18.30, mandag den 30. august kl. 19.30, tirsdag den 31. august kl. 14 (Senior Bio) og kl. 20 samt onsdag den 1. og torsdag den 2. september kl. 19.30.

Filmen er en del af Biografklub Danmarks program.

Ternet Ninja 2

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster. 

Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. 

Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar, Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse – en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

»Ternet Ninja 2«.
»Ternet Ninja 2«.
»Respect«.
»Respect«.

Respect

»Respect« handler om soul-legenden og borgerrettighedsforkæmperen Aretha Franklin. 

Filmen følger Franklin fra hun som ung pige gjorde indtryk med sin store gospel-stemme i hendes fars kirke og helt frem til gennembruddet som international superstjerne. 

Det var ikke altid nemt – hverken for den unge eller voksne Aretha Franklin, som måtte finde sin egen plads mellem den dominerende far, sine to ægtemænd og kampen for borgerrettighederne.  

»Respect« er den bemærkelsesværdige sande historie om musikikonets rejse for at finde sin stemme.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk