Kenneth Gøtterup fortæller om jobbet som borgmester.
Kenneth Gøtterup fortæller om jobbet som borgmester.

Borgmesteren på besøg i Rotary Klub

På sit medlemsmøde onsdag den 26. januar havde Dragør Rotary Klub besøg af borgmester Kenneth Gøtterup.

Aftenen startede med spisning, og efterfølgende bød klubbens præsident alle velkommen, både nye, potentielle og eksisterende medlemmer samt i særlig grad, aftenens foredragsholder, Dragørs nytiltrådte borgmester, Kenneth Gøtterup. 

Denne aften var det Jørgen B. Clausen, der havde det traditionsrige medlemsindslag – en lille opgave om at underholde i tre minutter. Han causerede over mobiltelefonens udvikling gennem 40 år fra det gamle NMT-system og til dagens avancerede 5G. 

Inden aftenens foredrag havde Peter Bothmann en meddelelse til klubbens medlemmer. Meddelelsen var om et overskud fra juleboden på cirka 19.000 kr., og om at bestyrelsen nu har nedsat et egentligt »julebodsudvalg«, som ud over Bothmann selv (formand) består af Mogens Vang, Anni Berger, Mette Lønstrup og Jørgen Balslev Clausen.

Aftenens foredragsholder, borgmester Kenneth Gøttrup, fortalte levende om konstitueringsforhandlingerne efter efterårets kommunalvalg og om de udfordringer, der foreligger i fire år frem.

Næste møde

Det næste møde i Dragør Rotary Klub er torsdag den 10. februar. Her får klubben besøg af Dragørs tidligere borgmester, Eik Dahl Bidstrup, som nu er formand for fagforeningen Krifa.

Fagforeningsformanden vil ud over at beskrive Krifa og dens vision om at skabe god arbejdslyst for danskerne fortælle om, hvad, han mener, det betyder at have fagforeningsfrihed i Danmark.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk