Vi har modtaget:

Demokrati og respekt for borgernes holdninger i fare

I et indlæg i Dragør Nyt hylder Lisbeth Dam Larsen UNESCO (læs indlægget her, red.) som en gave for Dragør og kommunens borgere.

Lisbeth Dam har den opfattelse, at hun har behov for at lege politi over for borgerne i den gamle by, da vi, borgerne i den gamle by, tilsyneladende misrøgter de historiske værdier i den gamle by ved etablere bygninger og andre forhold, der ødelægger byen.

Hun har ikke forstået, at vi borgere i den gamle by værner om vores huse og bruger relativ store beløb på at vedligeholde med respekt for historien. Vi modtager intet tilskud, og alle ved, hvor dyrt det er med gamle bygninger. Vi klager ikke, fordi vi elsker at bo i den gamle by og medtager forpligtelserne.

Lisbeth Dam Larsen bor ikke i den gamle by, og hun mener, at vi beboere i den gamle by skal stille vores ejendomme og boliger til rådighed for tusindevis af turister, der ønsker at besøge museumsbyen i Dragør og se beboerne tæt på.

Hun vil også øge trafikken betydelig – ikke mindst via Kirkevej, hvor hundrede af busser og tusinder af biler vil komme til at køre for at se UNESCO-attraktionen – specielt »lynturister« på rundtur, der har bussen fuld med varer, som Wonderful Copenhagen tjener på. Intet til Dragør!

Også Kongevejen vil blive trafikeret betydeligt, meget mere end i dag. Og trafikken via havnen vil stige i høj grad – ikke mindst for at finde en parkeringsplads, som ikke findes.

Hun vil sikre, at vi ikke kan blive boende i vores hjem, da det vil blive ulidelig at overleve støj, røg og masseturisme i og omkring den gamle by. Men hun bor ikke her og har ingen gener.

Erhvervet er allerede ved at ændre sig i den gamle by. Nytteerhverv for beboerne flytter, og turisterhverv etableres. Det betyder at de mange, specielt ældre, skal bestille mad udefra, da den korte vej til nytteerhverv bliver resultatsløs.

Hvad er det dog, der bliver af en tom, gammel by på sigt?

Det er utroligt, at en politiker på ingen måde respekterer de hundredevis af borgere i den gamle by, der er imod UNESCO.

Demokrati – farvel!

Med venlig hilsen
Thomas Krebs
Strandlinien 31
Dragørs gamle by

Vi har modtaget: Parkeringen omkring Dragørs gamle by

Den Konservative gruppe i kommunalbestyrelsen har indsendt et debatindlæg om parkeringen omkring den gamle bydel. Læs mere

Vi har modtaget: Markeder og turister

Thomas Krebs har indsendt en kommentar om arrangementer og turister omkring havnen. Læs mere

Vi har modtaget: Det kan ikke betale sig at spare på trivslen

Sanne Rossen, som er mor til et nuværende og et tidligere dagplejebarn, har indsendt et debatindlæg om omlægningen i...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk