Nyt fra Dragør Boldklub:

DB vinder igen

FB–DB 0–2

Dragør Boldklub var i lørdags på det gamle Frederiksberg Station for at møde endnu en vanskelig modstander, FB. FB tabte deres kamp i sidste runde til FC Udfordringen med 3–1, så FB havde noget at revanchere, hvis de skulle blive i toppen. Sådan gik det ikke – DB holdt for tredje kamp i træk nullet, og Mads Glæsner var igen på mål for DB.

Det blev en flot 2–0 sejr på vilje og fight. Ikke hele tiden lige kønt – men effektivt. På trods af mange skader på holdet viser spillerne, at de står sammen og spiller for hinanden. De taktiske justeringer tilrettelægges forud for hver kamp på baggrund af det spillermateriale, der er til rådighed på kampdagen. Det har vist sig ganske effektivt de sidste fire kampe. Til dagens kamp mod FB var der fem udskiftninger i forhold til seneste kamp. Med nye folk på nye pladser var der lidt »uro« i geledderne de første 15–20 minutter.

DB kom efter 31 min. foran 1–0 på scoring af Ole Jensen. Frederik Glendorf, som førte bolden frem på midten, fandt Mathias Rahbek i venstre side. Han afsluttede på mål, men FB-målmanden reddede. Returbolden fik Ole Jensen fat i og scorede sikkert. Herefter kørte DB første halvleg hjem, uden at FB kom til fadet. FB fik et gult kort efter 45 min. og måtte starte anden halvleg med 10 mand.

Men FB kom bedst fra start i anden halvleg. De fik presset DB tilbage, men chancerne stod ikke i kø. I stedet for scorede DB til 2–0 efter 50 min. Igen var det Ole Jensen, som var på plads og havde sidste fod på bolden.

Desværre måtte Frederik Glendorf udgå med en skade efter 57 min. Han blev erstattet af Lukas Søgaard. Glendorfs skade kan desværre være mere alvorlig end som så. Det bliver undersøgt i løbet af ugen.

DB spillede disciplineret resten af kampen, og der var ikke tvivl om, hvem der skulle have de tre point med hjem. I det sidste kvarter blev både Christian Lundorff og An-dreas Steffensen skiftet ind.

DB ligger lige nu nr. 2, med 19 point. I front er stadig B1903 2 med 21 point. Næste kamp er på hjemmebane imod FC Græsrødderne, som netop har spillet tv-transmitteret pokalkamp imod FC Nordsjælland –  og tabt 5–1.