Vi har modtaget:

Kommunalvalget og en afklaring nærmer sig

Det bliver spændende med kommunalvalget i Dragør. Og hvor er det positivt med den megen aktivitet i byen omkring valget – både fysisk på møder og digitalt.

Ros til de mange politikere og borgere, der argumenterer for deres synspunkter i en god tone. Det gælder de fleste – men desværre ikke alle. Måske er dialogkaffe en god idé her.

Jeg har lejet en politiker for at få mere viden om væsentlige spørgsmål som kystsikringen og havnens fremtid. 

Jeg lejer nok også en mere for at høre om budget, problemer med forurenet vand, og hvorfor er der så uforsonlige holdninger til UNESCO-sagen. 

I den grad ros til biblioteket for at indføre muligheden for at drøfte politiske emner med en politiker på tomandshånd – også en man er uenig med. Det bliver man klogere af.

Jeg har i mange år stemt på de Konservative til folketingsvalg. Kommunalvalg er dog noget andet. 

Jeg er i gang med at afklare min holdning. Jeg er selv positivt stemt over for, at Dragør fortsætter arbejdet med UNESCO-udpegningen – forudsat at udviklingen bliver styret stramt politisk.

Mange partier er imod UNESCO, så det ser ikke lyst ud, desværre. Så snart valgkampen begyndte, meldte de Konservative ud med et nej til UNESCO. Ingen debat ... bum finale. Øv, siger jeg.

Skal UNESCO være mit omdrejningspunkt for at stemme? Der er jo mange andre vigtige spørgsmål, som har aktuel betydning for byen.

Hvad enten man er for eller imod UNESCO, så bygger de forskellige holdninger på tro og formodninger. Jeg tror ikke, at den gamle by bryder sammen i ragnarok med UNESCO.

Med venlig hilsen
Marianne Pittelkow

Vi har modtaget: Hvad eller hvem er SprogUglen?

Trine Søe, Mia Tang og Theis Guldbech (C), medlemmer af Børne-, Fritids- og Kulturudvalget forklarer i dette læserindlæg...

Vi har modtaget: Hvor er der en voksen?

Annette Nyvang, Ann Harnek og Peter Læssøe fra liste T, har indsendt et debatindlæg om problemer med minimumsnormeringerne.

Vi har modtaget: Idrætshallerne under forandring

Asger Villemoes Nielsen, der er direktør i Dragør Kommune, forklarer i dette debatindlæg, hvad planerne er med idrætshallerne i...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2023 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk