Nyt fra Dragør Boldklub:

Flere skader i træningskamp

Dragør Boldklub–Skovshoved IF 2–2

Dragør Boldklubs (DB) holdleder, Karsten Rahbek, er mester i at finde modstanderhold til Dragør og forstår at matche DB-holdet mod de bedste træningskampmodstandere

Lørdag den 25. marts var det  således Skovshoved IF (SIF), der var inviteret til træningskamp i Dragør.

Træningskampen var igen en »livlig« kamp. Begge hold ville det hele, men SIF havde muligvis lidt mere spil på DB’s banehalvdel end omvendt.

Efter kun otte min. blev Kasper Walker sendt »i gulvet«. Han landede på nakken på den hårde kunstgræsbane efter en hård tackling og måtte en tur på bænken. Han blev erstattet af Mathias Rahbek.

Som om det ikke var nok, så kom endnu en skade. DB’s nye spiller, Marcus Donnelly, fik en fiberskade og er nok ude de næste kampe. Donnelly blev erstattet af Jeppe Østergaard.

Halvlegen forløb uden de store chancer, men kort før pausen blev Marcus Alsig sendt godt af sted og fik også afsluttet, men bolden gik forbi målet.

SIF kom bedst fra start i første halvleg, mens DB-holdet lige skulle finde fodfæste.

Fra 2. halvlegs start rokerede DB rundt på holdet. Fire spillere blev erstattet.

Frederik Glendorf i nærkamp mod to Skovshoved-spillere.

Forårets første kamp i serie 1 spilles imod BK Vestia
skærtorsdag den 6. april  kl. 16.00 på hjemmebane i Dragør

Næste kamp herefter spilles mandag den 10. april kl. 14.00
imod HB i Fælledparken

Frederik Glendorf, som har været igennem en længere skadesperiode måtte lade sig udskifte efter 52 min. med noget, der lignede et forvredet knæ.

Efter cirka en times spil var der igen en større omrokering. Tre mand gik ud og blev erstattet af de nye, unge spillere Tobias Damkær, Hector Uhl og Tobias Oppermann.

Tobias Damkær fik bolden i nettet efter 69 min. Men dommeren havde set en offside, som ingen andre så. Stadig 0–0!

SIF kom foran 0–1 på et mål, som DB-forsvaret og målmand Mads Glæsner havde stor andel i. Bolden blev spillet tilbage til Glæsner, men en SIF-spiller kom imellem. Efter en del på »tumult« på målstregen var det SIF-spilleren, som fik prikket bolden i mål. Det skal dog nævnes, at Glæsner i målet spillede en stor kamp på trods af målet.

DB kom igen. Tobias Damkær fik efter 83 min. udlignet til 1–1 på et straffespark.

Kampen var nu inde i slutfasen, men hvis man troede begge hold var tilfredse med 1–1, tog man fejl.

Hector Uhl fik bragt DB foran 2–1 efter 86 min.

... Så var den femte sejr i træningskampene vist hjemme ... men nej ... SIF udlignede til 2–2 på et hjørnespark i kampens sidste minut.

I en kamp, hvor SIF nok spillemæssigt havde fortjent sejren, er uafgjort et fint resultat for begge hold.

DB havde dog mandsmod nok til at bringe balance i regnskabet, og det lover godt for den kommende forårssæson.

»Vi spiller en rigtig god kamp mod et godt hold i dag og får fortjent 2–2 i en kamp med højt tempo,« lyder det fra DB’s trænerteam, Kim Damkær og Janus Krüger, efter kampen.

Trænerteamet erkender dog samtidigt, at DB blev presset i perioder af kampen.

»SIF spillede med lange bolde og tog derefter duellerne om andenboldene, og det var de gode til. Som kampen skred frem, kom vi bedre med og fik også vores muligheder. Vi tog flere chancer i vores spil og fik spillet os godt ud af deres pres,« fortæller de to trænere, som var glade for i forbindelse med straffesparket at se en spiller satse hele butikken og gå ind, hvor det gør ondt.

»Den indstilling kan blive afgørende for os i foråret,« siger Kim Damkær og Janus Krüger, som begge dog også udtrykker en smule bekymring over skaderne.

»Igen i dag løb vi ind i flere skader, som betyder, at vi får brug for hele truppen i sæsonen. Vi har desværre været meget uheldige med skader i denne opstart. Dog håber vi, at flere af spillerne kan blive klar igen. Alt i alt er vi på rette vej, og vi glæder os til at følge udviklingen i foråret,« lyder det afsluttende fra de to trænere.

Forårets sidste træningskamp inden turneringstarten i næste måned spilles fredag den 31. marts kl. 19 på hjemmebanen i Dragør mod Kløvermarkens Forenede Boldklubber.