Vi har modtaget:

Vaccination af ældre i eget hjem

Hvornår mon det kan lykkes at få min gamle mor på 96 år vaccineret med det tredje stik? Hun bor, som kommunen jo helst ser, i sin egen bolig, men kan ikke komme på gaden efter et fald i oktober.

Det er som om, denne gruppe af ældre er »tabt på gulvet«. De ældre på plejehjem blev vaccineret med det tredje stik som de første. Vi har ringet fra »Herodes til Pilatus«, men det er endnu ikke lykkes at få hende vaccineret i eget hjem.

Dette skal ses sammenholdt med, at hun dagligt får besøg af til tider rigtig mange forskellige personer fra hjemmeplejen, som godt nok for de flestes vedkommende er vaccineret med det tredje stik – men der er dog stadig personer, der ikke er vaccineret. Ja, alle bliver testet, men kun to gange om ugen, som det foreskrives. Men er dette nok? Det vil jeg stille mig tvivlende over for. 

Dragør Kommune følger ligeledes de foreskrevne regler om, at ansatte godt må gå på arbejde, selv om man har en smittet person i husstanden – blot man ikke har symptomer. Dette, synes jeg, er under al kritik, specielt når man tænker på, at det drejer sig om besøg hos svagelige ældre. 

Og med Dragørs høje incidenstal kan det vel kun et spørgsmål om held, hvis min mor ikke bliver smittet ... med deraf følgende fatal konsekvens.

Med venlig hilsen
Vivian Adelfest
Nordre Kinkelgade 17C

Vi har modtaget: Ældre skal have ret til selvbestemmelse

Helle Barth, Henrik Kjærsvold-Niclasen samt Erik Skovgaard-Nielsen fra Venstre i Dragør at indsendt et debatindlæg om regeringens planer for...

Vi har modtaget: Det gode liv på Enggården

Trine Søe, Jan Madsen og Theis Guldbech som er Konservatives medlemmer af Social-, Sundheds og Arbejdsmarkedsudvalgsamt har skrevet et...

Vi har modtaget: Ældreministeren til lokalt møde

Lisbeth Dam Larsen, kommunalbestyrelsesmedlem for Moderaterne, har indsendt et debatindlæg om vores ældrepolitik. Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk