Vi har modtaget:

Børn- og ungeområdet

Vi skal investere i vores børn – ikke give dem sparekniven

Når kommunalbestyrelsen i Dragør trækker sparekataloget frem fra skrivebordsskuffen, lander pegefingeren alt for tit på den side, der indeholder besparelser på børne- og unge-området. 

Desværre er efterårets budgetforhandlinger ingen undtagelse. Igen må børn og unge holde for, når sparekniven skal i sving. 

I nærværende avis kunne jeg onsdag den 14. september læse tidligere medlem af kommunalbestyrelsen Kim Duponts frustrationer over de hovedløse besparelser på det, han rigtigt nok kalder for Dragørs fremtid, nemlig børn og unge (læs indlægget her, red.). 

Han efterlyser politikere, der ikke kun serverer valgflæsk, men som faktisk brænder for at sikre gode forhold for børn og unge. 

Sådan nogle politikere kan man finde hos os i SF. Vi er børnenes parti – ikke kun i valgkampen, når den røde løber er rullet ud, kameraerne kører, og vælgerjagten blæst i gang, men hver dag, året rundt. 

Det er derfor ærgerligt, at der ikke sidder en eneste repræsentant for SF i Dragørs kommunalbestyrelse. For nu er det børnenes tur. 

Alt for mange børn og unge mistrives i vores samfund, og derfor vil vi i SF gøre alt for, at det kommende valg bliver børnenes valg. 

Vi presser på for at øge minimumsnormeringerne, så de gælder per institution, således kommunerne ikke kan spare på personalet i de enkelte institutioner. 

Børn og unge skal have ret til nærværende voksne, flere lærere og pædagoger, kortere skoledage, mindre klasser, flere kreative fag og ordentlige fritidstilbud – og ikke besparelser, pressede voksne, stressede hverdage og halvfærdige løsninger. 

I sidste uge lykkedes vi på Christiansborg med at lave en aftale om at sænke klasseloftet til 26 elever. Det er en aftale, som har et klart rødt aftryk, lavet af dygtige og engagerede SF’ere, hvis førsteprioritet altid vil være vores allesammens børn. Og vi er langt fra færdige. 

SF’s aftryk ville klæde Dragør Kommunalbestyrelse – til glæde for børn og unge i Dragør Kommune. 

Med venlig hilsen
Lisbeth Bech-Nielsen (MF)
Folketingskandidat for SF på Amager

 

Vi har modtaget: Dagplejen – den skal vi værne om

Nicolaj Bertel Riber (A) – viceborgmester og kommunalbestyrelsens repræsentant i Dagplejens forældrebestyrelse har indsendt et debatindlæg om Dagplejen i...

Vi har modtaget: Tre positive nyheder på børneområdet

Konservatives medlemmer af Børne-, Fritids- og Kulturudvalget, Theis Guldbech, Mia Tang og Trine Søe har indsendt et debatindlæg om...

Vi har modtaget: Hvorfor skal vi betale for PFAS-forureningen?

Kenneth Olsen har indsendt et debatindlæg om udgifterne i forbindelse med oprydning af PFAS-forureningen. Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk