Dragør skal synge sammen 

Dragørs borgere skal bringes tættere sammen gennem fællessang. Det mener i hvert fald Dragør Musik- og Kulturskole, der i denne måned tager hul på sit nye initiativ »Den Syngende Kommune,« der gennem fællessang vil øge fællesskabet. som har til formål at bringe kommunens borgere tættere sammen gennem fællessang.

Det første arrangement finder sted den 24. oktober klokken 16 på Wiedergården på Kirkevej, hvor alle inviteres til at synge efterårssange sammen.

»Fællessang er en uundgåelig del af dansk kultur og en fantastisk måde at samles på,« skriver Jacob Honoré, der er leder af Dragør Musik- og Kulturskole i en pressemeddelelse. 

‘Det er en positiv aktivitet, hvor familie, venner og folk, man slet ikke kender, kan komme sammen og dele glæden ved musikken. Ingen forudsætninger er nødvendige – det eneste, du behøver, er lysten til at synge sammen med andre.’

Arrangementet på Wiedergården er det første af fem, der finder sted forskellige steder i kommunen frem mod sommeren. På programmet er blandt andet juletræstændingen den 23. november, hvor temaet – naturligvis – er julesange, Gadekæret i Store Magleby den 27. februar, hvor temaet er vintersange og legepladsen ved tennisbanerne i Søvang 27. marts, hvor der synges forårssange.

Hvert arrangement varer 30–40 minutter, og arrangementerne er åbne for alle aldersgrupper. Det er gratis at være med og kræver ingen tilmelding.

Dragør Musikskoles første fællessangsarrangement finder sted den 24. oktober på Wiedergården.
Dragør Musikskoles første fællessangsarrangement finder sted den 24. oktober på Wiedergården.

Fik du læst?