Film i Dragør Bio

»I Wanna Dance with Some-body« vises onsdag den 4. januar kl. 19.30, torsdag den 5. januar kl. 14 (matiné) samt fredag den 5. januar kl. 10 (baby-bio).

Familiefilmen »Min ven, krokodillen« vises søndag den 8. januar kl. 14.

Danmarkspremiere

Der er premiere i Dragør Bio torsdag den 5. januar kl. 20, hvor den danske film »Kagefabrikken« vises. Filmen fortsætter fredag den 6. januar kl. 20, søndag den 8. januar kl. 16.30, mandag den 9. januar kl. 20, tirsdag den 10. januar kl. 14 (matiné) og igen kl. 20 samt onsdag den 11. og torsdag den 12. januar kl. 20.

»I Wanna Dance with Somebody«.
»I Wanna Dance with Somebody«.

I Wanna Dance with Somebody

»I Wanna Dance with Somebody« er en kraftfuld og triumferende hyldest til den enestående Whitney Houston. 

Filmen er et ærligt portræt af den komplekse og mangefacetterede kvinde bag »The Voice«. 

I rejsefortællingen fra New Jersey-korpige til en af de bedst sælgende og mest prisbelønnede kunstnere gennem tiden tages publikum med på en inspirerende, gribende og følelsesladet tur gennem Houstons banebrydende liv og karriere med sensationelle optrædener og soundtracks af ikonets mest elskede hits. 

Min ven, krokodillen

Da Primm-familien flytter til New York, har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. 

Da han oppe på loftet i det nye hjem møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik, ændrer det alt. 

De to bliver hurtigt bedste venner, men da Lyle bliver truet af den onde nabo, Hr. Grumps, må Primm-familien sammen med Lyles karismatiske ejer, Hector P. Valenti, vise verden, at man sagtens kan finde familie de mest uventede steder – og at der intet er galt med en storsyngende krokodille med en endnu større personlighed.

Filmen er baseret på bogserien af samme navn af Bernard Weber.

»Min ven, krokodillen«.
»Min ven, krokodillen«.
»Kagefabrikken«.
»Kagefabrikken«.

Kagefabrikken

Den midaldrende kagefabrikant Niels ligger på kanten af et sammenbrud, da hans fabrik er på randen af konkurs. 

Hans kone, Else, forsøger at redde fabrikken ved at hjemkalde datteren June og dennes mand, Jonny, som foreslår en omfattende modernisering, der har fokus på produktion af sunde kager. 

Niels kan ikke overskue moderniseringsprocessen og forelsker sig i stedet for hovedkulds i fabrikkens nye rengøringsdame, Zeinab.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk