Film i Dragør Bio

»Kagefabrikken« vises onsdag den 11. og torsdag den 12. januar kl. 20.00, fredag den 13. januar kl. 10 (babybio), igen samme dag kl. 20 samt søndag den 15. januar kl. 16.30.

»Min ven, krokodillen« vises søndag den 15. januar kl. 14.

Den danske komedie »Elsker dig for tiden« vises i perioden mandag den 16. til onsdag den 18. januar kl. 20.

Danmarkspremiere

Torsdag den 19. januar kl. 20 er der igen danmarkspremiere i Dragør Bio. Denne gang er det film »Babylon«, der vises. Filmen, der fortsætter de efterfølgende dage, er en del af Biografklub Danmark.

»Kagefabrikken«.
»Kagefabrikken«.

Kagefabrikken

Den midaldrende kagefabrikant Niels ligger på kanten af et sammenbrud, da hans fabrik er på randen af konkurs. 

Hans kone, Else, forsøger at redde fabrikken ved at hjemkalde datteren June og dennes mand, Jonny, som foreslår en omfattende modernisering, der har fokus på produktion af sunde kager. 

Niels kan ikke overskue moderniseringsprocessen og forelsker sig i stedet for hovedkulds i fabrikkens nye rengøringsdame, Zeinab.

Min ven, krokodillen

Da Primm-familien flytter til New York, har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. 

Da han oppe på loftet i det nye hjem møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik, ændrer det alt. 

De to bliver hurtigt bedste venner, men da Lyle bliver truet af den onde nabo, Hr. Grumps, må Primm-familien sammen med Lyles karismatiske ejer, Hector P. Valenti, vise verden, at man sagtens kan finde familie de mest uventede steder – og at der intet er galt med en storsyngende krokodille med en endnu større personlighed.

Filmen er baseret på bogserien af samme navn af Bernard Weber.

»Min ven, krokodillen«.
»Min ven, krokodillen«.
»Elsker dig for tiden«.
»Elsker dig for tiden«.

Elsker dig for tiden

Hovedpersonerne i filmen er Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men de mangler begge det samme – kærligheden. 

Anna er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene. 

Med støtte fra deres venner følges Annas og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse, og frem til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet. 

Begge konfronteres de undervejs med deres høje krav til kærligheden, deres forventninger, der møder virkelighed, konstant tvivl – og ikke mindst deres manglende vilje til at gå på kompromis.

Kan kærligheden overleve i en tid, hvor man nødigt vil gå på kompromis med egne drømme i tosomhedens navn?

Babylon

»Babylon«, der er instrueret af den Oscar-vindende Damien Chazelle, foregår i 20’ernes Los Angles. 

I filmen skildres historien om overmenneskelige ambitioner og skandaløs livsstil i Hollywoods barndom, hvor forskellige karakterers storhed og fald i tiden med uhæmmet dekadence og fordærv følges.

Brad Pitt, Margot Robbie og Diego Calva har hovedrollerne, og i andre af filmens roller ses Jovan Adepo, Li Jun Li og Jean Smart.

»Babylon«.
»Babylon«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk