Film i Dragør Bio

Det danske drama »Hvor kragerne vender« vises onsdag den 28. og fredag den 30. juli kl. 20, søndag den 1. august kl. 18.30 samt mandag den 2. og tirsdag den 3. august kl. 20. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Den danske børnefilm »Buster« vises søndag den 1. august kl. 14.

Lukkedage

Dragør Bio holder i denne måned sommerlukket hver lørdag.

Forpremiere

Det danske drama »Pagten« har forpremiere i Dragør Bio onsdag den 4. august kl. 19. Forpremieren er en del af et specielarrangement, som inkluderer en lille rundvisning i Dragør samt lidt forfriskninger.

»Pagten« vises også torsdag den 4. august kl. 19. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Hvor kragerne vender
Hvor kragerne vender

Hvor kragerne vender

Dette humoristiske drama handler om Laura, der for at leve et kunstnerisk bohemeliv som forfatter i København har lagt afstand til sin familie på landet.

Da Laura vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i brorens bryllup, opdager hun, at han skal giftes med barndomsfjenden, Catrine.

Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien, og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.

Buster

Buster er en 11-årig opfindsom dreng, der elsker at trylle og være sammen med sin familie – især søsteren, Ingeborg.

Sammen med sin gamle ven, Hr. Larsen, øver Buster sig på at vinde sommerens talentkonkurrence, men klassens populære dreng gør alt, hvad han kan for at forpurre Busters tryllenummer og samtidig stille ham i dårligt lys over for den nye, søde pige i Brønshøj.

Men Buster skal nok finde på en løsning – for Buster Oregon Mortensen giver aldrig op!

Buster
Buster
Pagten
Pagten

Pagten

Det er 17 år siden, Karen Blixen opgav eventyret i Afrika og vendte tilbage til Danmark til et liv i ruiner. Ødelagt af syfilis og knust over at have mistet sin farm og sit livs kærlighed genopfinder hun sig selv som en kunstnerisk superstjerne.

Nu, i en alder af 63, er Karen Blixen verdensberømt, men lever også et liv i isolation – indtil hun møder den 30-årige digter Thorkild Bjørnvig. Sammen indgår de en pagt: Hun lover at gøre ham til en stor kunstner, mod at han skal adlyde hende ubetinget – uanset prisen ...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk