Film i Dragør Bio

»Respect« vises onsdag den 1. og torsdag den 2. september kl. 19.30, fredag den 3. og lørdag den 4. september kl. 20 samt søndag den 5. september kl. 18.30. Filmen er en del af Biografklub Danmarks program.

Ugens familiefilm »Space Jam – a new legacy« vises søndag den 5. september kl. 14.

Den franske film »Duften af roser« vises mandag den 6. september kl. 20, tirsdag den 7. september kl. 14 (SeniorBio) samt kl. 20, onsdag den 8. september kl. 10 (BabyBio) og kl. 20 samt torsdag den 9. september ligeledes kl. 20.

Respect

»Respect« handler om soul-legenden og borgerrettighedsforkæmperen Aretha Franklin. 

Filmen følger Franklin fra hun som ung pige gjorde indtryk med sin store gospel-stemme i hendes fars kirke og helt frem til gennembruddet som international superstjerne. 

Det var ikke altid nemt – hverken for den unge eller voksne Aretha Franklin, som måtte finde sin egen plads mellem den dominerende far, sine to ægtemænd og kampen for borgerrettighederne.  

»Respect« er den bemærkelsesværdige sande historie om musikikonets rejse for at finde sin stemme.

»Respect«.
»Respect«.
»Space Jam – a new legacy«.
»Space Jam – a new legacy«.

Space Jam – a new legacy

Da LeBron og hans søn, Dom, bliver fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens, må LeBron få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegne-filmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner. Det er »Tunes« vs. »Goons« i en altafgørende basketballkamp, der vil få stor betydning for LeBrons forhold til sønnen og til at vise vigtigheden i at være tro mod sig selv. 

Tegnefilmsfigurerne må tænke ud af boksen og bruge deres unikke talenter for at vinde kampen, og de overrasker selv »Kong« James ved at spille kampen på deres helt egen måde.

Duften af roser

Skønheden findes, hvor den mindst ventes!

Tidligere var Eve og hendes landsted en af verdens mest hyldede skabere af nye roser. Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå enten bankerot eller blive opkøbt af områdets største gård. 

Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale arbejdsformidling. De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser, så det ser sort ud for Eve. 

Lige så stille opstår der en gensidig forståelse de fire imellem – de forstår, at de har brug for hinanden for at lykkes, både som virksomhed og som mennesker. 

Sammen lægger de en umulig plan, som skal redde gården fra konkurs. 

»Duften af roser« er en klassisk »feelgood«-film i stil med »De Urørlige«. Modsætninger mødes og smuk musik opstår i en verden af smukke roser og guddommelige dufte. 

»Duften af roser«.
»Duften af roser«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk