Film i Dragør Bio

Den franske film »Duften af roser« vises onsdag den 8. september kl. 10 (BabyBio) og igen kl. 20, torsdag den 9. september kl. 20 samt fredag den 10. september – kl. 21.

»Ternet Ninja 2« er tilbage i Dragør Bio. Filmen vises onsdag den 8. september kl. 14.30 og kl. 17.30 samt torsdag den 9. september kl. 17.

»Supernova« vises lørdag den 11. september kl. 20, søndag den 12. september kl. 18.30, mandag den 13. september kl. 20, tirsdag den 14. september kl. 14 (SeniorBio) og kl. 20 samt onsdag den 15. september kl. 20.

»Space Jam – a new legacy« vises søndag den 12. september kl. 14.

Danmarkspremiere

Torsdag den 16. september kl. 20 er der danmarkspremiere på det danske drama »Margrethe den første«. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Duften af roser

Skønheden findes, hvor den mindst ventes!

Tidligere var Eve og hendes landsted en af verdens mest hyldede skabere af nye roser. Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå enten bankerot eller blive opkøbt af områdets største gård. 

Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale arbejdsformidling. De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser, så det ser sort ud for Eve. 

Lige så stille opstår der en gensidig forståelse de fire imellem – de forstår, at de har brug for hinanden for at lykkes, både som virksomhed og som mennesker. 

Sammen lægger de en umulig plan, som skal redde gården fra konkurs. 

»Duften af roser« er en klassisk »feelgood«-film i stil med »De Urørlige«. Modsætninger mødes og smuk musik opstår i en verden af smukke roser og guddommelige dufte. 

»Duften af roser«.
»Duften af roser«.
»Ternet Ninja 2«.
»Ternet Ninja 2«.

Ternet Ninja 2

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster. 

Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. 

Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar, Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse – en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Supernova

Colin Firth og Stanley Tucci spiller Sam og Tusker, som har dannet par i 20 år. 

De er mere forelskede, end nogensinde, og drager på tur i deres autocamper gennem England for at besøge venner og familie. 

Meget har forandret sig siden Tusker blev diagnosticeret med tidlig demens for to år siden, og de ved, at deres tid sammen er begrænset. Som rejsen skrider frem, viser det sig, at deres ønsker for fremtiden er forskellige, og de konfronteres begge med spørgsmålet om, hvad det egentlig betyder at elske hinanden.

Supernova er en ægte kærlighedsfilm med rørende øjeblikke og stilfærdig humor. 

»Supernova«.
»Supernova«.
»Space Jam – a new legacy«.
»Space Jam – a new legacy«.

Space Jam – a new legacy

Da LeBron og hans søn, Dom, bliver fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens, må LeBron få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegne-filmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner. Det er »Tunes« vs. »Goons« i en altafgørende basketballkamp, der vil få stor betydning for LeBrons forhold til sønnen og til at vise vigtigheden i at være tro mod sig selv. 

Tegnefilmsfigurerne må tænke ud af boksen og bruge deres unikke talenter for at vinde kampen, og de overrasker selv »Kong« James ved at spille kampen på deres helt egen måde.

Margrethe den første

Danmark, Norge og Sverige har bekriget hinanden i århundreder, men nu har Margrete I samlet landene i en fredsorienteret union. 

Magtbalancen i Europa er i gang med at ændre sig, men ikke alle er glade. Nogen vil gøre alt for at sætte Europas stærkeste kvinde skatmat. 

Da et chokerende rygte når slottets mure, er det om at handle rigtigt – blot én forkert handling vil kunne ødelægge alt. 

»Margrethe den første« er den ufortalte historie om en visionær kvinde, der stod i magtens absolutte centrum.

»Margrethe den første«.
»Margrethe den første«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk