Film i Dragør Bio

Kærlighedsfilmen »Supernova« vises onsdag den 15. september kl. 20.

Animationsfilmen »Paw Patrol: Filmen« vises søndag den 19. september kl. 14.

Danmarkspremiere

I morgen, torsdag den 16. september, kl. 20 er der danmarkspremiere på det danske drama »Margrethe den første«.

Filmen vises igen fredag den 17. og lørdag den 18. september kl. 20, søndag den 19. september kl. 18.30, mandag den 20. september kl. 20, tirsdag den 21. september kl. 14 (SeniorBio), igen samme dag kl. 20 samt onsdag den 22. og torsdag den 23. september kl. 20. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

»Supernova«.
»Supernova«.

Supernova

Colin Firth og Stanley Tucci spiller Sam og Tusker, som har dannet par i 20 år. 

De er mere forelskede, end nogensinde, og drager på tur i deres autocamper gennem England for at besøge venner og familie. 

Meget har forandret sig siden Tusker blev diagnosticeret med tidlig demens for to år siden, og de ved, at deres tid sammen er begrænset. Som rejsen skrider frem, viser det sig, at deres ønsker for fremtiden er forskellige, og de konfronteres begge med spørgsmålet om, hvad det egentlig betyder at elske hinanden.

Supernova er en ægte kærlighedsfilm med rørende øjeblikke og stilfærdig humor. 

Paw Patrol: Filmen

Paw Patrol er klar til deres helt store opgave. Hvalpene Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky og Zuma er altid klar til at rykke ud, når faren truer i det ellers ret fredelige Adventure Bay. 

I nabobyen Adventure City har de imidlertid valgt en ny borgmester, og Mayor Humdinger har nogle besynderlige og ofte farlige idéer. 

Den selvoptagne Humdinger er altid optaget af at tage sig godt ud i borgernes øjne, så han eksperimenterer med alt fra spektakulært (og farligt) fyrværkeri til en vejrrobot, der skal sikre evige solskinsdage i Adventure City. Men begge dele giver bagslag, og så må Paw Patrol alligevel komme til undsætning. 

»Paw Patrol: Filmen«.
»Paw Patrol: Filmen«.

På missionen kommer Chase til at se sin fortid i øjnene for at kunne være den politihund, han er, og hele holdet bliver udfordret til deres yderste – men de får også nye venner som eksempelvis gravhunden Liberty. Hun har længe været fan af redningshundene og får nu chancen for at være det selv.

Margrethe den første

Danmark, Norge og Sverige har bekriget hinanden i århundreder, men nu har Margrete I samlet landene i en fredsorienteret union. 

Magtbalancen i Europa er i gang med at ændre sig, men ikke alle er glade. Nogen vil gøre alt for at sætte Europas stærkeste kvinde skatmat. 

Da et chokerende rygte når slottets mure, er det om at handle rigtigt – blot én forkert handling vil kunne ødelægge alt. 

»Margrethe den første« er den ufortalte historie om en visionær kvinde, der stod i magtens absolutte centrum.

»Margrethe den første«.
»Margrethe den første«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk