Godt fra start

Dragør Boldklub–HB 3–0

Serie 1-sæsonen 2023/24 kom i gang for Dragør Boldklub (DB) tirsdag den 15. august.

Dragør-holdet bød i første hjemmekamp velkommen til Østerbro-klubben HB.

DB fik en fantastisk start på kampen og kom foran 1–0 efter få minutters spil. Jacob Heinsøe stod for målet.

Efter scoringen fik HB presset DB tilbage på egen banehalvdel. HB-afslutningerne var farlige – og dem som var inden for målrammen tog DB’s målmand Mads Glæsner sig af.

Mod slutningen af første halvleg kom DB tættere på HB’s mål – men holdene gik til pause med en 1–0-føring til DB.

DB-målscorer Jacob Heinsøe i nærkamp.

DB skulle bruge tid på at finde tilbage i rytmen efter pausen.

HB tilspillede sig i første min. af 2.-helvleg sig en stor chance.

Der var gult kort til HB 63 min. inde i kampen, efter Kasper Walker blev tacklet hårdt på anklen.

DB kom foran 2–0 efter 77 min. på mål af Tobias Damkær.

HB gjorde det ikke nemmere for sig selv. Deres spil faldt mere og mere fra hinanden – og et gult kort efter 78 min. gjorde det hele værre.

Tobias Damkær scorede efter 86 min. sit andet mål til slutresultatet 3–0.

Den fine sejr bragte DB i toppen af serie 1 – hvor de ligger på 2.-pladsen.

Topopgør flyttet

DB’s næste modstander, Bispebjerg BK, vandt 4–1 over Østerbro IF, og de ligger dermed på 1.-pladsen i serie 1.

Kampen, der skulle være spillet i Lersøparken lørdag den 19. august, er blevet omarrangeret. Kampen skal i steder for spilles på DB’s hjemmebane ved Hollænderhallen mandag den 21. august kl. 18.45.

Hold øje med næste uges Dragør Nyt eller hjemmesiden for et mere fyldigt referat af kampen.