Ved en fælles frokost blev der uddelt præmier til vinderne af forskellige turneringer.
Ved en fælles frokost blev der uddelt præmier til vinderne af forskellige turneringer.
Nyt fra Petanqueklubben De Skøre Kugler:

Sæsonafslutning

Onsdag den 15. september blev der af De Skøre Kugler holdt sæsonafslutningsmøde i Wiedergårdens Festsal.

Klubbens sæsonstart blev, da forårsmødet måtte aflyses på grund af corona, lidt anderledes, end normalt. Men trods nedlukning på flere områder kunne De Skøre Kugler fra foråret spille på klubbens fem baner.

I løbet af sæsonen inviterede klubben til åbent hus-dage en række torsdage i maj, juni og juli – og til hyggepetanque-onsdage i juni, juli og august.

Sæsonen blev i sidste uge så rundet af med en fælles frokost – og denne blev sluttet af med uddeling af præmier til turneringsvinderne.

I turneringen »Sydstrands Centret«, der blev spillet i løbet af sommermånederne, blev følgende belønnet: Else Christensen og Kiddie Greisen for en placering som nummer et, Bente Kristensen og Sylvia Johansen som nummer to, mens Ole Høimark Carlsen og Kenneth Johansen blev præmieret for en placering som nummer 3.

I sæsonens sidste arrangement – klubmesterskaberne, der blev afviklet mandag den 13. og tirsdag den 14. september – fandt man frem til årets klubmestre, nemlig Ole Høimark Carlsen og Kenneth Johansen. Mogens Vang og Jess Folke Andersen indtog andenpladsen, mens Leif Nielsen og Søren Arnbo blev nummer tre.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk